Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

« Πρόβλημα στο βιολογικό του Αλιβερίου».


ΕΡΩΤΗΣΗ της Λαϊκής Συσπείρωσης Κύμης- Αλιβερίου για το βιολογικό καθαρισμό στο Αλιβέρι

Ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Διοικητικό Συμβούλιο στις 25/8/21: "Θα θέλαμε το Προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου να συμπεριλάβει το ερώτημά μας στην εκτός ημερήσια διάταξη που αφορά το πρόβλημα του βιολογικού καθαρισμού.
        Γίναμε αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών σχετικά με τα πρόβλημα του βιολογικού του Αλιβερίου από επιχειρηματίες και κατοίκους, οι οποίοι συνεχίζουν να υποφέρουν από την έντονη δυσοσμία. Το συγκεκριμένο θέμα το έχουμε ξαναθέσει στο δημοτικό συμβούλιο όμως όπως γίνεται αντιληπτό, το πρόβλημα είναι σοβαρότατο και ...θα πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση.  
Η ευρύτερη περιοχή και ο περιφερειακός δρόμος του Αλιβερίου αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα από τα λύματα του βιολογικού.  Η περιβαλλοντική επιβάρυνση, είναι μεγάλη καθώς τα λύματα καταλήγουν στην θάλασσα.
       Ερωτάστε: Τι ενέργειες έχετε κάνει ως δημοτική αρχή προκειμένου να αποπερατωθεί το έργο επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού σύμφωνα με αυτά που μας είχατε αναφέρει την τελευταία φορά; Δώστε μας το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης του έργου".

 Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Κώστας Κέκης
Κώστας Καρτελιάς