Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

  - Απέφυγα ευτυχώς το εγκεφαλικό χθες, όταν μου έστειλαν την ανακοίνωση του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Όχι δεν μου την έστειλε ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, αλλά ένας φίλος. Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μας έχουν στην λίστα των αποδεκτών τους, για τους δικούς τους λόγους, τον εξής έναν. Δεν γράφουμε καλά λόγια γι' αυτούς.
Δεν πειράζει κυρίες και κύριοι. Να είσθε καλά εσείς κι αφήστε μας εμάς στην γωνία. Προσέξτε όμως γιατί έτσι όπως το πάτε, θα ξεχάσετε τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ στην γωνία.......
Αγαπητέ κύριε Σπύρο Λάμπρου, θα γράψω λίγα λόγια και πιστέψτε με, το κάνω μετά από πολύ σκέψη.
Η κατάσταση στα διοικητικά και την οργάνωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι σε τραγικό σημείο. Χειρότερα δεν θα μπορούσε να γίνει.
Οι προθέσεις δεν φτάνουν, για να σταθεί στα πόδια της μια ομάδα.
Σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει να δώσει έναν δύσκολο αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και η διοίκηση μία μέρα πριν τον αγώνα βρήκε την πόρτα της εξόδου και φεύγοντας δηλώνει πως "θα τιμωρήσει" όλες και όλους αυτούς που την βοήθησαν κρυφά και φανερά οικονομικά.
Φαίνεται πως εσείς κύριε Λάμπρου, αφού αναλάβατε τον τομέα της κοινωνικής δράσης, αναλάβατε φεύγοντας "όχι να κλείσετε την πόρτα, αλλά να την πάρετε μαζί σας".
Κύριε Λάμπρου η παραίτηση της διοίκησης θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς.
Αυτό που δεν πίστευε κανείς πως θα ερχόταν, ήταν ο τρόπος με τον οποίο πήρατε την απόφαση της παραίτησης.
Λέτε πως θα φύγετε με ψηλά το κεφάλι, αφού πρώτα θα βάλετε ορκωτούς λογιστές να κάνουν ελέγχους στα οικονομικά της ομάδας. 
Κύριε Λάμπρου, αγαπητέ Σπύρο, πάτα φρένο και διατήρησε την ψυχραιμία σου, γιατί δεν υπάρχει λογική σε αυτό που πάει να γίνει. Είναι στην διοίκηση η κυρία Φραντζεσκάκη η οποία γνωρίζει προφανώς πολύ καλά το τι θα συμβεί, αν τελικά μπούνε στην ομάδα ορκωτοί λογιστές. Ρωτήστε την.
Τι θα πει πάγωμα πληρωμών;
Πριν από δύο σημαντικούς και κρίσιμους αγώνες, βγάλατε ανακοίνωση με την οποία λέτε πως θα μείνουν απλήρωτοι ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ;
Αυτό το λέτε κοινωνική δράση;
Συγνώμη αλλά δεν σας κατηγόρησε κάποιος ξένος. Άνθρωποι μέσα από το ΔΣ ή συνεργάτες τους οποίους εσείς επιλέξατε, σας κατηγόρησαν.
Σας είπαν πολλά οι κύριοι Στούρας, Τσάλας και Ζήσης και έφτασαν μέχρι την παραίτηση αλλά και άλλοι.
Σταματώ εδώ και επιτρέψτε μου να σας ζητήσω να πάρετε πίσω την τελευταία ανακοίνωση πριν είναι πολύ αργά.