Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

..... μικρά, μικρά

 - Οι δημότες οι οποίοι το 2019 ψήφισαν την παράταξη της κυρίας Βάκα, έχουν την απαίτηση να κάνει πράξη αυτά τα οποία υποσχέθηκε. Καμία ανοχή προς κανέναν, είτε αυτός είναι της αντιπολίτευσης, είτε υποψήφιος, είτε συνδικαλιστής, είτε οτιδήποτε άλλο. Κυρία Βάκα δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις για τον Δήμο, μόνο και μόνο για να ωφεληθούν παραταξιακά και δεν....τους ενδιαφέρει το καλό των δημοτών.

- Δεν πάει άλλο κυρία Βάκα. Πιστεύουν πως μπορούν να ξεγελάσουν τους δημότες. Τους ξέρουν καλά και θα τους δώσουν την απάντηση, όταν έρθει η ώρα. Μέχρι τότε όμως η Δημοτική αρχή έχει υποχρέωση να ενημερώνει για τα πάντα τους δημότες. Να απαντά στους συκοφάντες και στους δήθεν με τον τρόπο που πρέπει. Αυτοί θα τα λένε στο φερεφωνό τους και θα τ' ακούνε μεταξύ τους και η Δημοτική αρχή να απαντά επίσημα με μηνύματα προς κάθε δημότη.

- Η δήμαρχος έδειξε αρκετή ανοχή και τώρα πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που θέλει για να επικοινωνεί με τους δημότες και κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει στην όποια επικοινωνία επιλέξει η δήμαρχος.