Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

....... σουτάκια

  - Σε 5 περίπου ώρες, αρχίζει στο γήπεδο Ψαχνών ο αγώνας Ηρακλής - Λουκίσια. Λένε πως στον αγώνα αυτόν θα έχουμε πολλά γκολ, αλλά δεν θα αργήσουμε να το διαπιστώσουμε. Λένε επίσης πως ο προπονητής των Λουκισίων κύριος Αντωνόπουλος θα προσέξει πολύ την άμυνά του, ενώ φουλ επίθεση θα παίξει ο προπονητής του Ηρακλή ....κύριος Σταθαράς. Ο καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο κύριοι.

- Λουκίσια, Νεοχώρι και Αλάτσατα, είναι οι 3 ομάδες που ανέβηκαν την περίοδο 2021-2022 στην Α' Κατηγορία Εύβοιας και αυτή την στιγμή είναι στις 3 τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

- Πάντως και το Σαββατοκύριακο υπάρχουν αγώνες στους οποίους η ομάδα που θα κερδίσει, θα είναι σαν να παίρνει 6 βαθμούς. Δείτε το πρόγραμμα και θα καταλάβετε.

- Δεν το πιστεύουμε, αλλά ένας φίλος μας είπε πως στους αγώνες μεταξύ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και ΑΟΝ ΑΡΤΆΚΗΣ θα σφυρίζουν διαιτητές από άλλη ΕΠΣ!!!!!!!

- Εμείς αυτό δεν το πιστεύουμε, γιατί τότε η Επιτροπή Διαιτησίας και η ΕΠΣ θα περάσουν αρνητικά μηνύματα για τους διαιτητές της Εύβοιας. Ελπίζουμε να μην γίνει αυτό το λάθος.