Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

...... φαπούλες

 
 - Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το πως λειτουργεί ο κάθε υποψήφιος βουλευτής ή αυτοδιοικητικός. Δικό του το θέμα και θα κριθεί από τους πολίτες. Όπως στρώσει δηλαδή, έτσι και θα κοιμηθεί. Η ουσία είναι μία κυρίες και κύριοι υποψήφιοι και αυτό δεν αλλάζει, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι επικοινωνιολόγοι. Ο χρόνος..... λοιπόν τελειώνει και πρέπει να τον αξιοποιήσετε.

- Ας αποφασίσουμε τι τελικά θέλουμε με το θέμα της καθαριότητας στον δήμο Χαλκιδέων. Ας αποφασίσουμε για το αν είμαστε ή όχι ικανοποιημένοι από την υπηρεσία της καθαριότητας, γιατί απλά δεν μπορεί ο καθένας να κατηγορεί την δημοτική αρχή για τα σκουπίδια και την ίδια στιγμή να λέει πως μια χαρά κάνουν την δουλειά τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και δεν χρειάζονται ιδιώτες!!!!!!!

- Και κάτι ακόμη. Ποιός είπε στον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Δήμο πως οι δημότες ψήφισαν αυτόν για να διοικεί; Αγαπητέ κύριε αν θέλετε να διοικήσετε τον Δήμο, τότε να είστε υποψήφιος τον Οκτώβριο του 2023 κι αν σας εμπιστευτούν οι δημότες, τότε προχωρήστε.