Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 -Φιλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο, με υγεία. Σήμερα έχουμε μπαλίτσα και εκτός από τα τοπικά, έχουμε και αγώνες Γ' Εθνικής Κατηγορίας και ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ θα υποδεχθεί την ομάδα ΠΟ ΦΗΚΗΣ, αλλά το θέμα είναι πως η διοίκηση της ομάδας της Χαλκίδας, δεν ταξιδεύει με μπουνάτσα, αλλά με φουρτούνες.  Μέσα σε όλα τ' άλλα είχαμε και την παραίτηση του κυρίου.... Σπύρου Λάμπρου από το κομμάτι της οργάνωσης . Ο μπάρμπα Στέλιος σε λίγο παίρνει θέση.

- Σήμερα έχουμε ένα σημαντικό ραντεβού, το οποίο έχει να κάνει με τις Εθνικές Εκλογές. Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτό το ραντεβού θα μας δώσει την ευκαιρία να ξανατραγουδήσουμε, το "όσο υπάρχει τράπουλα, θα βγαίνουνε ρηγάδες κι όσο υπάρχουν δάσκαλοι, θα βγαίνουν μαθητάδες".

- Δημοτικές εκλογές με εκπλήξεις θα είναι αυτές του 2023 για τον Δήμο Χαλκιδέων.  Μια γυναίκα ανακατεύει την τράπουλα και βγάζει άσσους από το μανίκι της. Τους βαλέδες πάντως τους αφήνει σε άλλους και με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί αναταράξεις.

- Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν πως όταν θέλουν να φύγουν, δεν "σκοτώνουν" αυτούς που τους βοήθησαν. Αν δεν μπορούν να φτάσουν στον τερματισμό, ας μην πάνε στα άκρα για να φύγουν με το κεφάλι ψηλά, όπως λένε. Η φυγή δείχνει άλλα πράγματα.

- Η κυρία Αμφιτρίτη Αλημπατέ, δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023 και κάλεσε τα μέλη της παράταξης να εκλέξουν το πρόσωπο που θα ήθελαν για δήμαρχο Ερέτριας. Κυρία Αλημπατέ σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την απόφαση που πήρατε. Μακάρι να έκαναν και άλλοι το ίδιο.