Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ένα επιπλέον καινούριο απορριμματοφόρο απέκτησε ο Δήμος Χαλκιδέων

Ένα επιπλέον καινούριο απορριμματοφόρο, χωρητικότητας 16 κυβικών παρέλαβε σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμος Χαλκιδέων. Είναι το τέταρτο σε σειρά καινούριο απορριμματοφόρο με το οποίο εξοπλίζεται ο τομέας της Καθαριότητας, ενώ αναμένεται η παραλαβή άλλων 5 επίσης  καινούριων (δύο 16 κυβικών και τρία 11 κυβικών).
Το καινούριο παρεληφθέν, μαζί με τα υπόλοιπα 5 που αναμένονται, χρηματοδοτούνται...... από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», συνολικού συμβατικού ποσού 989.272 ευρώ.
«Κατά την τρέχουσα Δημοτική θητεία, ο εξοπλισμός σε απορριμματοφόρα και μηχανήματα ανανεώνεται πλήρως, αναβαθμίζοντας τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων του Εργοταξίου του Δήμου και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες. Eπισημαίνουμε ότι, είμαστε πάντα, εμπράκτως, στο πλευρό των εργαζομένων και κάθε προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ανασφάλειας για την εργασιακή τους σταθερότητα και ασφάλεια είναι προβοκατόρικη, προερχόμενη από ανθρώπους που κάθε τους κίνηση και ενέργεια καταδεικνύει ότι, μοναδικό στόχο έχουν να στηρίξουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα πολιτικών τους φίλων και να πλήξουν την παρούσα Δημοτική αρχή.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.