Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Τρίτη και 13 σήμερα, αλλά αυτά είναι για τους προληπτικούς. Αφού ξυπνήσαμε και σήμερα να δοξάζουμε τον Θεό, να κάνουμε τον σταυρό μας και να προχωράμε. Στο τέλος θα διαπιστώσουμε πως όλες οι μέρες ίδιες είναι και τις διαφορές τις κάνουν οι άνθρωποι. Στο κάτω κάτω της γραφής, με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, δεν....μας πιάνει ούτε η Τρίτη και 13, ούτε και η Παρασκευή και 13.

- Τελικά γιατί κάποιοι παριστάνουν τους Αγίους, ενώ είναι εντελώς το κάτι άλλο; Στο Δήμο Χαλκιδέων θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, πως είναι άλλο να δουλεύεις και άλλο να δουλεύεις τον κόσμο.

- Όταν εκλεγείς σε μια συνδικαλιστική θέση με λαμογιά, δεν είναι δυνατόν να κατηγορείς άλλους για λαμογιές. Οι εντολοδόχοι ας λένε ότι θέλουν παρέα με τον ραδιοφωνικό παραγωγό κι ας λένε ένα ευχαριστώ στην δήμαρχο η οποία δεν θέλει να κάνει αυτό που θα μπορούσε, για να πάνε όλοι στην θέση τους.

- Μετά τις δημοτικές εκλογές οι κύριοι αυτοί, θα την κάνουν και πάλι την κωλοτούμπα τους. Αλήθεια μήπως μπορούνε να μας πούνε τι έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα για τους εργαζόμενους;

- Τελικά είμαστε πολύ χαρούμενοι, αφού η κυρία Σοφία μας κάλεσε κι εμάς στην συνάντηση που οργανώνει σε καφέ της παραλίας της Χαλκίδας. Στην αρχή είχε πει πως θα είναι μια συνάντηση για τις νέες και τους νέους. Μετά το άλλαξε και κάλεσε και μεγαλύτερες ηλικίες και μετά κάλεσε και τα ΜΜΕ. 

- Το σύνθημα πάντως δεν είναι πετυχημένο ή αν θέλετε πιασάρικο . " Ειμαι εδώ για να σαςακουσω. Σοφία". Η απάντηση του κάθε νέου είναι αυτονόητη. "Μας ρωτάς αν θέλουμε να σ' ακούσουμε εμείς";