Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Από το 2015 ήξεραν για τη greekmafia»

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απάντησε στην ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, όπου επιμένει στο θέμα της «Greek Mafia» και ζητά για ακόμα μια φορά την παραίτηση του κ. Θεοδωρικάκου.
Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο κάνει λόγο για θράσος από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν την παραίτηση του υπουργού «...που τόλμησε να προχωρήσει σε τομές κάθαρσης και διαφάνειας στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας που απαιτούνταν », ενώ υπογραμμίζει ότι γνώριζαν για την «Greek Mafia» από το 2015 και επισημαίνει ότι.... «με δική τους πλημμέλεια, τα απαραίτητα στοιχεία δε συγκεντρώθηκαν ποτέ με τον τρόπο που έπρεπε».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Από το 2015 ήξεραν για τη greekmafia.
Με δική τους πλημμέλεια, τα απαραίτητα στοιχεία δε συγκεντρώθηκαν ποτέ με τον τρόπο που έπρεπε.
Με δική τους ανικανότητα, η απονομή Δικαιοσύνης υπονομεύτηκε.
Και τώρα, ζητούν με θράσος την παραίτηση του Υπουργού που τόλμησε να προχωρήσει σε τομές κάθαρσης και διαφάνειας στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας που απαιτούνταν. Και που στέλνει αντίστοιχες υποθέσεις, χωρίς χρονοτριβές, κατευθείαν στη Δικαιοσύνη.
Η greekmafia απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών και εξαιτίας της κωλυσιεργίας τους. Οι ίδιοι, όμως, δεν πρόκειται να απαλλαγούν ποτέ από το βάρος της ευθύνης. Ας μαζευτεί, επομένως, ο αρμόδιος Τομεάρχης του Συριζα.
Λίγη τσίπα, επιτέλους!»