Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

..... σφηνάκια

 - Η σκέψη όλων των ανθρώπων είναι κολλημένη στο δράμα των ανθρώπων, που χτυπήθηκαν από τον φονικό σεισμό. Τι σημασία έχει αν είναι Τούρκοι, Σύριοι, Άγγλοι, Γάλλοι ή Έλληνες; Ο πόνος είναι ίδιος. Άνθρωποι είναι. Αυτοί οι οποίοι γράφουν βλακείες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ας βγάλουν.... τον σκασμό τους.

- Δεν είναι άνθρωποι αυτοί και μόνο αν ήταν οι ίδιοι και δικοί τους άνθρωποι θύματα, ίσως κάτι μάθαιναν περί ανθρωπιάς. Να τελειώνουμε λοιπόν. Αν ήταν αυτοί στα ερείπια και επιχειρούσαν Τούρκοι εθελοντές να τους σώσουν, τότε τι θα έλεγαν;

- Μπράβο στην πολιτεία, μπράβο στην εκκλησία, μπράβο στις Περιφέρειες, στους Δήμους και σε όλους όσους βοηθούν με κάθε τρόπο.

- Μια πρόταση προς την ΕΠΣ Εύβοιας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο κάθε ποδοσφαιριστής, κάθε προπονητής, κάθε διαιτητής κάθε παράγοντας, να πάει στο γήπεδο με κάτι χρήσιμο για τους συνανθρώπους μας. Ας φροντίσει η ΕΠΣΕ σε συνενόηση με τους δήμους ή κάποιον αρμόδιο για το τι θα είναι χρήσιμο.

- Και κάτι ακόμη. Όλες και όλοι οι υποψήφιοι ας ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια. Ας συνενοηθούν με την Ένωση ώστε η βοήθεια που θα φτάσει στους συνανθρώπους μας να είναι αρκετή.