Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

..... σφηνάκια

 - Αύριο Παρασκευή θα έχουμε ορισμό διαιτητών για τα πρωταθλήματα της Εύβοιας. Αλήθεια τους αναξιόπιστους και τους υποστηρικτές τους θα τους ορίσουν να διαιτητεύσουν ή όχι; Το ρωτάμε γιατί δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κύριος Καρατζάς Μπάμπης, να έχει χαρακτηρίσει αναξιόπιστους διαιτητές και να τους....ορίσει να διαιτητεύσουν αγώνες.

- Ο κύριος Καρατζάς δεν ανακάλεσε, δεν ζήτησε συγνώμη και απλά στο μιλητό είπε πως δεν είχε διαβάσει το έγγραφο που κατατέθηκε στο πρωτοδικείο Χαλκίδας. Κύριε Καρατζά οι παράγοντες των ομάδων, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, έχουν δικαίωμα πλέον να συκοφαντούν κι αυτοί τους διαιτητές όπως κάνατε εσείς;

- Εμείς περιμένουμε να ανακοινωθεί η λίστα των υποψηφίων η οποία θα οριστικοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00 και φυσικά θα έχουμε να γράψουμε πολλά. 

- Οι πιέσεις προς τους διαιτητές είναι μεγάλες και θα δούμε ποιοί θα υποκύψουν στις πιέσεις, ποιοί θα κάνουν συμφωνίες και ποιοί θα θελήσουν να έχουν την εύνοια κάποιων.