Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

.... μικρά, μικρά

 - Από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί, λέει ο λαός και έχει απόλυτο δίκιο. Στο θέμα της διαιτησίας πάντως, έχουμε υποχρέωση να γράφουμε για τα όσα συμβαίνουν στον σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Εύβοιας, γιατί την αδικία δεν την θέλει κανείς και είναι άδικο αυτοί που κατασυκοφάντησαν τον Σύνδεσμο σήμερα να θέλουν να τον διοικήσουν και χρησιμοποιούν....όλα τα αθέμιτα μέσα.

- Ποιος είναι όμως ο ρόλος της Επιτροπής Διαιτησίας στις εκλογικές διαδικασίες; Θα περιμένουμε να δούμε αν μεταξύ των υποψηφίων θα είναι και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας. Πάντως στην αίτηση προς το δικαστήριο είχε το όνομα του κυρίου Καρατζά!!!!!

- Ο κύριος Καρατζάς θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί από την Επιτροπή, αφού με την στάση του κατηγόρησε διαιτητές και τους συκοφάντησε. Τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής, η κυρία Μαργαρίτη Χρύσα και ο κύριος Φώτης Στέλιος δεν πήραν θέση και μπράβο τους.

- Επειδή όμως ο κύριος Καρατζάς δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός, καλά θα κάνει να παραιτηθεί από την Επιτροπή. Η κυρία Μαργαρίτη Χρύσα θα πρέπει καθαρά να ζητήσει την παραίτησή του, γιατί διαφορετικά οι ορισμοί διαιτητών θα είναι σε συνεχή αμφισβήτηση.

- Κύριε Καρατζά είναι αλήθεια πως δεν χρωστάτε συνδρομές στον Σύνδεσμο; Αν χρωστάτε τότε είσθε ψεύτης και μάλιστα ενώπιον δικαστηρίου.