Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Τρίτη σήμερα και ο μήνας έχει 7 και αν κυβερνούσε ο Αλέξης αύριο με μια μικρή αυταπάτη θα μπορούσε να καταργήσει την 8η Φεβρουαρίου ώστε να πάμε κατευθείαν στο "και ο μήνας έχει 9"!!!!! Όμως δεν κυβερνά ο Αλέξης και έτσι ζούμε... στην κανονικότητα και σ' αυτό το θέμα.

- Αυτές οι μέρες θα είναι δύσκολες αφού πλέον θα πρέπει να είμαστε εκτός Εύβοιας, αφού πρέπει να είμαστε στην δουλειά μας, αλλά και για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα το πρόβλημα υγειας που έχουμε.

- Θα μου λείψουν οι δικοί μου άνθρωποι, αλλά ίσως είναι κάτι που θα βοηθήσει ώστε όλα να είναι καλύτερα, αφού ούτε την γκρίνια μου θα έχουν, ούτε τα λάθη μου, ούτε όλα αυτά που τους ενοχλούσαν. Κάποια πράγματα είναι καλύτερα να τα επιλέγεις για να μπορούν να αναπνέουν με περισσότερη ελευθερία τα άτομα που αγαπάς.

- Το apopsignomi θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και χωρίς κωλοτούμπες ή μπρος πίσω. Είμαστε στο 2023 και όπως όλοι ξέρουν έχουμε εκλογές, εκλογές, εκλογές. 

- Κάπου κάπου επαναφέρουν το θέμα ΔΑΡΙΝΓΚ κάποιοι, αλλά δεν λένε την αλήθεια. Το οικόπεδο αυτό το πήρε η τράπεζα, μετά από πολλούς πλειστηριασμούς και έτους οποίους ποτέ δεν κατέθεσε προσφορά ο Δήμος Χαλκιδέων. Τώρα ρωτάνε την δήμαρχο κυρία Βάκα, γιατί δεν παίρνει το οικόπεδο!!!!!!

- Κύριοι πάτε καλά; Ρωτήσατε την τράπεζα αν το πουλάει; Ρωτήσατε αν έχει χρήματα ο Δήμος για να κάνει αγορές; Γιατί προσπαθείτε να πείτε πως πίσω από την τράπεζα είναι κάποιος επιχειρηματίας; Αν είναι αυτός που λέτε, τότε θα σας θυμίσουμε πως ήταν και στήριζε φανατικά Καθαροσπόρη και Παγώνη.

- Αν τώρα δεν έχουν σχέσεις γιατί πρέπει η δήμαρχος να του πάρει το οικόπεδο;;;;;; Σας πονάει αλλά είναι η αλήθεια. Να ξέρετε πάντως πως αυτός ο χώρος θα αξιοποιηθεί υπέρ του Δήμου και των δημοτών.