Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν μου αρέσει να βάζω ανθρώπους απέναντί μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γίνω και μαλάκας,για να τα έχω καλά με όλους.
Εδώ και μέρες δέχομαι πόλεμο λάσπης από 2-3 ανθρώπους της διαιτησίας και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια, από τους συναδέλφους τους.
Είναι αυτοί οι οποίοι είπαν ψέματα απευθυνόμενοι στην δικαστική αρχή με μόνο στόχο μια καρέκλα στο διοικητικό..,. συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας.
Είναι ολοφάνερο πως δεν είχαν επαφή με τον σύνδεσμο, αλλά πήραν εντολή να τον κατακτήσουν για να τον ελέγχουν σε περίπτωση που η διαιτησία επιστρέψει εκεί που ανήκει και όχι στην κάθε ΕΠΣ.
Απευθυνόμενος σε αυτούς τους διαιτητές, τους ελάχιστους δηλαδή, ξεκαθαρίζω την θέση μου.
Αυτοί οι κύριοι οι οποίοι εκτελούν υπηρεσία, σε βάρος συναδέλφων τους, θα κριθούν όταν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά τους.
Δεν μπορεί να λες πως εξαπατήθηκες από κάποιον και πως δεν είχες διαβάσει τα ψέματα και τις συκοφαντίες που ήταν γραμμένα στην αίτηση προς το πρωτοδικείο και την ίδια στιγμή να είσαι συνυποψήφιος με αυτούς που λες πως σε εξαπάτησαν.
Οι κύριοι αύριο μέχρι το απόγευμα θέλουν δεν θέλουν θα αποκαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό.
Θα αποδείξουν αν πραγματικά τιμούν τους συναδέλφους τους ή εκτελούν εντολές για προσωπικό όφελος.
Καθαρές κουβέντες κύριοι.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας ανήκει στους διαιτητές και σε αυτούς θα μείνει. Κάποιοι έφτυσαν αίμα για τον Σύνδεσμο και τον είχανε ψηλά. Διαιτητές από την Εύβοια ήταν στις Εθνικές Κατηγορίες και τώρα δεν υπάρχει σχεδόν κανείς. Τυχαίο;
Τώρα όλοι οι διαιτητές παλιοί και νέοι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να βρεθούν στον Σύνδεσμο και όλοι μαζί να βάλουν πλάτη ώστε να γνωρίσουν την ιστορία του Συνδέσμου και να προσθέσουν νέες σελίδες σε αυτή.
Ο Σύνδεσμος την Δευτέρα έχει εκλογές.
Προσωπικά θέλω να καλέσω τουλάχιστον τους 7 από τους 9 που κατέθεσαν την αίτηση στο πρωτοδικείο και σε αυτή έγραψαν ψέματα με στόχο να παραπλανήσουν το δικαστήριο, να μην με φέρουν σε δύσκολη θέση.
Δικαίωμά τους να επιλέξουν να είναι υποψήφιοι, γιατί αυτή την εντολή έχουν, αλλά και δικαίωμά μου, να γράψω αλήθειες δίπλα από το όνομά τους.