Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Χαλκίδα, 10 Φλεβάρη 2023

Με συσκέψεις σε Καστέλλα και Μαρμάρι, την Κυριακή 12 Φλεβάρη, συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στην Εύβοια
Την Κυριακή 12 Φλεβάρη, η Κομματική Οργάνωση Διρφύων Μεσσαπίων διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στην Καστέλα στο «Μεζεδοπωλείο Παπαδιάς», στις 11:30 το πρωί. Θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια βουλευτής Εύβοιας και μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.
Επίσης, την Κυριακή 12 Φλεβάρη, η Κομματική Οργάνωση Καρύστου διοργανώνει.... σύσκεψη συζήτηση στο Μαρμάρι, στο «Καφενείο του Χρήστου», στις 11 το πρωί. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Καρύστου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να συμβάλουν στην οργάνωση της αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας μέσα από τα σωματεία και τις άλλες μαζικές οργανώσεις. Επίσης, είδη πρώτης ανάγκης (κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής) θα συγκεντρωθούν και στο χώρο των παραπάνω συσκέψεων σε Καστέλλα και Μαρμάρι.