Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή, με υγεία. Τελευταία μέρα του Απριλίου η σημερινή και αύριο έχουμε πρωτομαγιά. Να ξεκινήσουμε με ένα σχόλιο για τους χθεσινούς αγώνες στίβου Κ18. Στο Σχηματάρι οι αγώνες και είναι αλήθεια πως είχε και αέρα και από κάποια στιγμή και αρκετό κρύο. Συμμετείχαν και οι δύο κόρες μας, η Κερασία Γκάρα στο άλμα σε ύψος και πήρε την 2η θέση μένοντας στο 1.56 μέτρα, αφού με τον προπονητή της κύριο Κώστα Τριανταφύλλου είδαν τους αγώνες ως προπόνηση, γιατί την Πέμπτη η Κερασία συμμετέχει.... στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες στην Ελευθερούπολη Καβάλας και εκεί έχει στόχο να είναι σε μια καλή θέση και κοντά στο ρεκόρ της που είναι το 1,65 μέτρα. Φυσικά η Κερασία είχε ήδη πιάσει το όριο για τους πανελλήνιους Κ18.

- Η έκπληξη ήρθε από την μικρή μας (26/11/2009) Μαρία η οποία πήρε μέρος σε δύο αγωνίσματα. Συμμετείχε στα 200 μέτρα κοριτσιών και ενώ όλοι πιστεύαμε πως θα μπορούσε να είναι στις 12 πρώτες θέσεις, αφού ανάμεσα στα 35 περίπου κορίτσια που συμμετείχαν ήταν η μικρότερη 13 χρόνων και 5 μηνών, κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο. Πρώτη στο αγώνισμα η Καλλιόπη Ρέμπελου επίσης του ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ η οποία γεννήθηκε το 2007 και είναι απίστευτα καλή και δεύτερη η Ευθυμία Δεληγιάννη του ΕΥΒΟΪΚΟΎ η οποία γεννήθηκε το 2006.

- Ως γονείς καμαρώνουμε τα παιδιά μας, τα συγχαίρουμε και τα ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γιατί μας κάνουν περήφανους. Ευχαριστούμε και τους προπονητές τους, Κώστα Τριανταφύλλου και Κώστα Μαρκόπουλο, για όλα όσα κάνουν για τις κόρες μας.

- Είχαμε και ποδόσφαιρο χθες και ενώ ο ΑΟΝ ΑΡΤΆΚΗΣ και τυπικά κατέκτησε το πρωτάθλημα και πάει στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ, η Ερέτρια πέτυχε τον στόχο της και με τον κύριο Δημήτρη Ακριτίδη στον πάγκο, κέρδισε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου και κράτησε την 13η θέση η οποία θα της προσφέρει την παραμονή στην κατηγορία, αν ο ΑΟΝ Αρτάκης ανέβει στην Γ' Εθνική.

- Ο ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου και ο ΑΟ Αλατσάτων επιστρέφουν και πάλι στην Β' Κατηγορία και μαζί τους θα υποβιβαστεί και το Αυλωνάρι, μετά από 17 χρόνια παραμονής στην Α' Κατηγορία.