Τρίτη 2 Μαΐου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ “ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ”

Καταστρατήγηση από την ΕΠΣΕ των ίσων όρων διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας μας και σκανδαλώδης εύνοια του αντιπάλου μας.
Σήμερα Τρίτη 2 ΜαΪου 2023 η Διοργανώτρια αρχή(ΕΠΣΕ) έσπευσε να ορίσει τον τελικό του κυπέλλου Ευβοίας για την Κυριακή 7/5 και μάλιστα πριν ακόμη προκύψει το ζευγάρι του τελικού, αφού οι ημιτελικοί διεξάγονται αύριο Τετάρτη 3 ΜαΪου 2023 και κανείς δεν μας “διαβεβαιώνει” ότι κάποιο απρόοπτο δεν θα προκύψει (αναβολή λόγω καιρού ή διακοπή για οποιοδήποτε λόγο).  
Ετσι λοιπόν παρά τις διαβεβαιώσεις που μας είχε δώσει η Διοργανώτρια αρχή(ΕΠΣΕ), όρισε τον τελικό του κυπέλλου Ευβοίας την Κυριακή 7/5, τρείς (3) μόλις μέρες "κατά σύμπτωση",  μετά τη διεξαγωγή του ημιτελικού της ομάδας μας με τον ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ, με..... πρόσχημα ότι ο ΤΕΛΙΚΟΣ είναι μια γιορτή που πρέπει να διεξαχθεί ημέρα Κυριακή.
Είναι η ίδια διοργάνωτρια αρχή που όρισε το παιχνίδι "ΤΕΛΙΚΟ" για το πρωτάθλημα ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ημέρα έκτος των άλλων εργάσιμη, αποτρέποντας πολύ κόσμο να το παρακολουθήσει και υποβιβάζοντας η ίδια το προϊόν της, που κατά ΣΥΜΠΤΩΣΗ απείχε 3 ΤΡΕΙΣ μέρες από το καθαριστικότατο για την ομάδα μας παιχνίδι στο ΑΛΙΒΕΡΙ με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και εν μέσω των προημιτελικών με την ίδια ομάδα.
Την ίδια στιγμή που  ο αντίπαλος μας δεν αγωνίζοταν στο κύπελλο και είχε αγώνα “προπόνησης" για το πρωτάθλημα.
Κατά  ΣΥΜΠΤΩΣΗ πάντα, είχε ορίσει και το αντίστοιχο παιχνίδι του Α” γύρου με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ τρεις 3 μέρες μετά το ντέρμπι της ομάδας μας με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.
Θα είναι σατανική ΣΥΜΠΤΩΣΗ να ορίσει στον ΤΕΛΙΚΟ και τον ίδιο διαιτητή όπως έκανε και (πάντα κατά ΣΥΜΠΤΩΣΗ) στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος ο οποίος "κατά σύμπτωση” είχε "πραγματικά εξαίρετες και αντικειμενικές διαιτησίες” και ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που διαμόρφωσε αποτελέσματα και παρέδωσε το πρωτάθλημα στον αντίπαλό μας.
Να ενημερώσουμε εδω ότι έχουμε ζητήσει την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από όλους τους αγώνες της ομάδας μας, αυτό βέβαια δεν αποκλείει την περίπτωση να οριστεί και στον ΤΕΛΙΚΟ ο ίδιος, κατά "κατά σύμπτωση”.....
Αν σ' όλες τις ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ προστεθεί και ο ορισμός του τελικού σε γήπεδο του Δήμου της αντίπαλης ομάδας το οποίο ίσως να αποτελεί και τη μόνη πραγματική ΣΥΜΠΤΩΣΗ, τότε βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι κύριο μέλημα της διοργάνωτριας αρχής είναι η "επι ίσοις όροις" διεξαγωγή των διοργανώσεων.
Πραγματικά η ΕΠΣΕ πασχίζει...
Ο λαός πάντως λέει: ΣΥΜΠΤΩΣΗ επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…
Ελπίζουμε η Διοργανώτρια αρχή(ΕΠΣΕ),  έστω και τώρα να ενεργήσει απέναντί μας με ισότιμη μεταχείριση, να αλλάξει τον ορισμό του τελικού σε μεταγενέστερη ημερομηνία και όχι  3 ημέρες μετά τον ημιτελικό, να εξαιρέσει τον επίμαχο διαιτητή και να βρει ουδέτερο γήπεδο διεξαγωγής του τελικού.
Είναι το ελάχιστο που έχει να κάνει αν θέλει αναβαθμισμένο το “ποδόσφαιρο της Εύβοιας” χωρίς να μηδενίζει την φετινή μεγάλη μας προσπάθεια και επένδυση στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.    
Τρίτη 2 ΜαΪου 2023
Οικογένεια ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ