Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

...... φαπούλες

 - Όποιος υποψήφιος θυμώνει για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει παρά να απαντά δημόσια σε όλα . Όταν δεν το κάνει, σημαίνει πως τον ενοχλεί η αλήθεια. Εμείς έχουμε αποδείξει πως μόνο οταν έχουμε στοιχεία και επιχειρήματα γράφουμε. Γιατί λοιπόν κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, δεν απαντάτε δημόσια και προσπαθείτε με παρεμβάσεις κοινών γνωστών....και φίλων να μας πείσετε, ώστε να μην γράφουμε για εσάς;

- Λοιπόν πάρτε το απόφαση. Εμείς συνεχίζουμε και δεν θα προσκυνήσουμε κανέναν. Εμείς παπαγαλάκια σας δεν είμαστε και φυσικά δεν αναλάβαμε την προπαγάνδα σας, ούτε το μοίρασμα της διαφημιστικής σας πίτας.

- Χθες είχαμε τέλος χρόνου για όλους τους υποψηφίους, όλων των κομμάτων. Θα γράψουμε για όλους και φυσικά και για τους υποψήφιους της ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Όλοι οι αναγνώστες μας γνωρίζουν πως πιστεύουμε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είμαστε μέλη αυτής της γαλάζιας παράταξης. Ποτέ δεν το κρύψαμε αυτό.

- Είμαστε περήφανοι για την παράταξη και για τα όσα έχει προσφέρει στην χώρα μας. Φυσικά έγιναν και πολλά λάθη, αλλά όποιος δουλεύει θα κάνει και λάθη. Ο Ελληνικός Λαός ξέρει και ποτέ δεν πρέπει να εμπιστευθεί την Ελλάδα μας σε μπαχαλάκηδες και τσαρλατάνους.