Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

...,η άποψή μας

 - Εμείς θα πορευόμαστε πάντα με την φτώχια μας και δεν περιμένουμε από κανέναν να  μας κάνει πλούσιους. Φυσικα δεν περιμένουμε να τ' αρπάξουμε ούτε στις όποιες εκλογές. Στηρίζουμε πάντα συγκεκριμένο κόμμα και υποψηφίους βουλευτές οι οποίοι είναι πάντα δίπλα μας και όχι μόνο προεκλογικά. Δεν είμαστε δηλαδή της αρπαχτής και της κωλοτούμπας. Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να ....μην κοροϊδέψουμε κανέναν απολύτως.- Το ίδιο κάνουμε και στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.
Φανταστείτε να το παίζουμε ανεξάρτητοι, ανένταχτοι και ουδέτεροι μόνο και μόνο για να πάρουμε κάποια χρήματα από παρατάξεις και υποψηφίους. Πως να προβάλλουμε, κόμματα και παρατάξεις, αλλά και υποψηφίους όταν ξέρουν όλοι τις θέσεις μας; 
Τέλος πάντων. Εμείς θα μείνουμε σταθεροί στο κόμμα μας, στις Περιφερειακές και Δημοτικές παρατάξεις και ελπίζουμε στην βοήθεια των φίλων μας και σε κανέναν άλλο.
Την Δευτέρα θα σας αποκαλύψουμε στοιχεία δημοσκοπήσεων για την Εύβοια και να ξέρετε πως για κάποιους θα είναι δυσάρεστα.
Για να έχετε μια γεύση η ΝΔ έχει ανακάμψει στην Εύβοια και αυτή την στιγμή αν γινόταν εκλογές, η ΝΔ θα ήταν πρώτη και θα εξασφάλιζε 2 έδρες.