Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα έχουμε τους τελικούς σχολικούς αγώνες στίβου, οι οποίοι Θα διεξαχθούν στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Σήμερα Πέμπτη αρχίζουν το πρωί στις 09:00 και θα συνεχισθούν μέχρι 12:20 το μεσημέρι. Το απόγευμα αρχίζουν 15:15 μέχρι 21:35 το βράδυ. Αύριο Παρασκευή αρχίζουν στις 09:00 το πρωί και τελειώνουν..... στις 14:15.

- Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στις αθλήτριες και τους αθλητές των σχολείων της Εύβοιας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχουν καλές επιδόσεις και να πάρουν καλές θέσεις. Πάντως μέχρι εδώ που έφτασαν καλά είναι και ιδιαίτερα και για τα παιδιά που είναι στην 1η Λυκείου και θα έχουν άλλα 2 χρόνια στα σχολικά πρωταθλήματα.

- Η σφαγή του Δράμαλη θα γίνει στο ψηφοδέλτιο Εύβοιας του ΣΎΡΙΖΑ. Οι υποψήφιοι που έχουν ίσες πιθανότητες είναι τουλάχιστον 4 και η έδρα πιθανότατα θα είναι μία στις 21 Μαΐου και σίγουρα μία στις επόμενες εκλογές.

- Ποιος θα πει στον Αποστόλου η στον Χατζηγιαννάκη η στον Συμεών Κεδίκογλου ή στην Ακριώτου πως δεν θα εκλεγούν;;;; Μετά από αυτές τις εκλογές και πηγαίνοντας στις επόμενες με λίστα, βλέπουμε να πέφτει μαύρο δάκρυ και να μαθαίνουμε διάφορα.

- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να τιμήσει την ομάδα της ΑΙΔΗΨΟΎ για την όλη παρουσία της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Απίθανη ομάδα και είναι πλέον το καλό παράδειγμα για όλες τις ομάδες. Άλλοι με τα λεφτά τους και η ΑΙΔΗΨΌΣ με την μαγκιά της.