Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Οι Νεοδημοκράτες ξέρουμε πως αντίπαλος είναι όλοι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους προοδευτικούς, ενώ θέλουν να γυρίσουν πίσω, την Ελλάδα και τους Έλληνες. Καθαρές κουβέντες. Όλοι οι Νεοδημοκράτες έχουμε τις ρίζες μας. Τιμάμε όμως και στηρίζουμε τον κάθε εκλεγμένο πρόεδρο, γιατί απλά αγαπάμε το κόμμα μας και.... δεν το εγκαταλείπουμε ποτέ και για κανέναν λόγο.

- Από το 1974 μέχρι και σήμερα σχεδόν 50 χρόνια ξεκινήσαμε με τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή και συνεχίζουμε. Όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν πολλοί πρόεδροι, βουλευτές και στελέχη και κάποιοι πηγαινοερχόταν στο κόμμα αφού δεν τους έβγαινε αυτό που επιχειρούσαν. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι πάντα το κόμμα των μεγάλων αποφάσεων και ποτέ των μπαχαλάκηδων.

- Παράπονα μπορεί να έχουμε όλοι οι Νεοδημοκράτες, αλλά την ώρα του αγώνα, στηρίζουμε το κόμμα, με όλες τις δυνάμεις μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Μετά τις Εθνικές εκλογές οι οποίες θα φέρουν και πάλι κυβέρνηση την ΝΔ, θα πρέπει κάποια πράγματα να διορθωθούν και θα διορθωθούν.

- Το κόμμα έχει αρχές και οφείλουν να τις σεβαστούν ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ. Όποια ή όποιος χρησιμοποιεί το κόμμα για τον εαυτό του, όποιος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές δεν σεβαστεί αυτούς που έδωσαν μάχη για το κόμμα και λοξοκοιτάξει να μην του δοθεί καμία άλλη ευκαιρία. 

- Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ στις εκλογικές μάχες που θα ακολουθήσουν και χωρίς καμία δικαιολογία από κανέναν.