Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και Καλό Σαββατοκύριακο. Είμαστε στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου και φυσικά είμαστε σε προεκλογικούς ρυθμούς αφού στις 21 Μαΐου θα έχουμε Εθνικές Εκλογές. Από την Δευτέρα 8 Μαΐου αρχίζουμε το στριπτίζ των υποψηφίων βουλευτών και φυσικά στα ερωτήματά μας δεν θα πάρουμε απαντήσεις, γιατί..... "οι κότες είναι πολλές και στο κοτέτσι της πολιτικής".

- Οι Νεοδημοκράτες του Δήμου Χαλκιδέων θα μάθουν όλες και όλοι ποιοι υποψήφιοι βουλευτές στηρίζουν για δήμαρχο, υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ ή άλλου κόμματος. Το σύνθημα είναι απλό. "Μαύρο σε αυτούς που δεν μας στηρίζουν".

- Δύο έδρες για την ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 και όλοι γνωρίζουν πλέον ποιοι υποψήφιοι είναι στις δύο πρώτες θέσεις. Εμείς επειδή είμαστε πάντα με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δεν στηρίζουμε κωλοτούμπες και αυτούς που δεν αποτελούν εγγύηση, θα πούμε στους φίλους μας να ψηφίσουν με σταυρό προτίμησης τους δυο υποψηφίους, οι οποίοι ήταν, είναι και θα είναι, πάντα εδώ.

- Πάντως δύο από τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ, τους οποίους εμείς θα στηρίξουμε, είναι φανατικά υπέρ της Δημάρχου κυρίας Βάκα και υπέρ του Περιφερειάρχη κυρίου Φάνη Σπανού.

- Για να δούμε αν αυτό το Σαββατοκύριακο θα πάρουν θέση και οι άλλοι υποψήφιοι ή θέλουν να εξαπατήσουν τους Νεοδημοκράτες.

- Αύριο τελικά θα έχουμε και τον τελικό κυπέλλου Εύβοιας. Πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν είχε καμία αντίρρηση ώστε να διεξαχθεί ο τελικός στο γήπεδο Αμαρύνθου!!!!!!! Αν αυτή η πληροφορία είναι αληθινή, τότε πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Βαγιάννη, ο οποίος δείχνει σίγουρος και έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του.