Τρίτη 2 Μαΐου 2023

...... επέλεξαν αποτέφρωση

 - Δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε τα πράγματα με το ονομά τους, για την πορεία του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ την περίοδο 2022-2023 και την παρουσία του στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ "πέθανε" το Καλοκαίρι του 2022, όταν η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και μέσα από τα μπαράζ, ανέβηκε στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Η διοίκηση Καρλατήρα δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει, αφού ο χρηματοδότης δεν έδινε σημεία ζωής και όλα έδειχναν πως δεν υπήρχε και κανένα ενδιαφέρον από κανέναν.
Τότε εμφανίσθηκαν κάποιοι οι οποίοι είχαν ξαναπεράσει από τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ και ανέλαβαν.... την ομάδα, αφού εξασφάλισαν την στήριξη υποψηφίου δημάρχου, υποψηφίων βουλευτών και άλλων.
Λεφτά υπήρχαν λοιπόν αλλά έγιναν λάθος επιλογές σε όλα τα επίπεδα και άρχισαν τα παρατράγουδα.
Άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον, ακόμη και για "παιχνίδια" και φτάσαμε στις παραιτήσεις με επιστολές φωτιά.
Έτσι με το νέο έτος είχαμε νέα διοίκηση η οποία όμως συνέχισε με τα ίδια και φτάσαμε στο πουθενά, με αποκορύφωμα η ομάδα να μην πάει στην Ζάκυνθο την τελευταία αγωνιστική.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχε "πεθάνει" το Φθινόπωρο και απλά οι διοικούντες από τον Χειμώνα, είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στην "ταφή και την αποτέφρωση".
Επέλεξαν "την αποτέφρωση" και δικαιωμά τους. 
Τώρα θα πρέπει αυτή που ώθησαν την πρόεδρο να μην πάει την ομάδα στην Ζάκυνθο, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην θυμώσουν όταν θα τους ονομάσουμε.