Τρίτη 2 Μαΐου 2023

....,,, σουτάκια

 - Συγνώμη, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν πως φταίνε και δεν έχουν μάθει να αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους. Υποβιβάστηκαν στην Β' κατηγορία ο ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου, ο ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ και το ΑΥΛΩΝΑΡΙ. Οι δύο πρώτες ομάδες ήταν αυτές που ανέβηκαν στην κατηγορία την χρονιά που πέρασε και έδειξαν πως δεν ηταν έτοιμες για την Α' κατηγορία. Το ΑΥΛΩΝΆΡΙ όμως ήταν σ' αυτή 17 ολόκληρα..... χρόνια και ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν πάντα σε κίνδυνο, δεν έκαναν κάτι οι υπεύθυνοι για να διορθώσουν κάτι. Κύριοι δεν είναι τιμή για το ΑΥΛΩΝΑΡΙ ο υποβιβασμός και μάλιστα, χωρίς να πείτε τι έφταιξε.

- Προβληματίζει φυσικά και η φυγή Μπασούκου, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Και η διοίκηση και ο ίδιος θα πρέπει να πούνε την αλήθεια, όλη την αλήθεια.

- Την καλημέρα μας στον προπονητή της Αναγέννησης Μαντουδίου Τάκη Σπυρόπουλο. Το είπε και το έκανε ο έμπειρος προπονητής, αλλά το είπε και το έκανε και ο πρόεδρος κ. Καντζούρας. Οι δύο τους είπαν από την αρχή πως υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στόχος ήταν η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Συγχαρητήρια κύριοι και συνεχίστε για τα καλύτερα.

- Όλοι έχουν βαθμολογικές απώλειες αλλά τα Νέα Στύρα με τον Μίλτο Καρατζά στον πάγκο προχωρούν αήττητα και έχουν κάνει το 4 στα 4!!!!! Έφτασαν στους 12 βαθμούς ενώ η δεύτερη παραλία έχει 7. Ο ΡΟΜΑΪΚΟΣ ο οποίος ξεκίνησε με +3 βαθμούς, έχει 6 και τα Κριεζά που επίσης ξεκίνησαν με +3 βαθμούς εχουν μόλις 4!!!!! Συγχαρητήρια στον κύριο Καρατζά και στην ομάδα.