Τρίτη 2 Μαΐου 2023

...,,η άποψή μας

 - Ελάτε να δείτε τι γλέντια θα έχουμε σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων. 
Οι αντίπαλοι της Δημάρχου έχουν πάρει τα μηνύματα και προσπαθούν να πιέσουν ο ένας τον άλλον και εφαρμόζουν την τακτική "ο θάνατός σου, η ζωή μου".
 Ο Σπύρου προσπαθεί να πείσει πως είναι καλύτερος από τον Παγώνη και τον Ανδρέου για να επικρατήσει στην μεταξύ τους μάχη, αφού και οι τρεις είναι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι όμως όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, θα είναι υποτιμητικό για όποιον κάνει πίσω και.... θα είναι καλύτερα όποιος το σκεφτεί να πάει σπίτι του.
Παγώνης και Ανδρέου πάντως έχουν μεγαλύτερη αυτοδιοικητική εμπειρία, αλλά και σε επίπεδο διοίκησης.
Ο κ. Καθαροσπόρης δεν κατάφερε να περάσει ούτε καν στην Β' Κυριακή στις εκλογές του 2019 και ξέρει πως το να πηγαίνεις με διαφορετική σημαία σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δεν βοηθάει πλέον.
Τώρα επιχειρεί να κόψει κομμάτι ψηφοφόρων από την δήμαρχο μήπως και αποκτήσει και κάποιον ρόλο. Θα ήταν φρόνιμο και για τον ίδιο να πάει στο σπίτι του, αλλά ίσως παρέα με την κυρία Παπά να ψάξει για νέο ρόλο, αυτόν του "πισινού ή μπροστινού".
Όταν θα βγούνε τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων θα διαπιστώσετε όλες και όλοι πως η παράταξη της Δημάρχου θα ανεβάσει τα ποσοστά της σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και με δύο τρείς καλές κινήσεις, μπορεί να βάλει τέλος και από την Α' Κυριακή.