Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Κώστας Γκαλούφας - Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων

 
Καλησπέρα σε όλους.
Επειτα από πολλά χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά -του αθλητισμού - αποφάσισα να ασχοληθώ για πρώτη φορά καί με τα κοινά τού δήμου μας.
 Κινητρο μου εφόσον δραστηριοποιούμαι κοντά 30χρονια ως επαγγελματίας, είναι η απόλυτη παρακμή πού βιώνει ο τόπος μόυ και γενέτειρα μου τα τελευταία χρόνια... Ανυπαρκτες υποδομές, ανύπαρκτος αθλητισμός, ανύπαρκτος πολιτισμός.
Η τοπική κοινωνία μέρα με τη μέρα μαραζώνει,και τείνουμε να καταντήσουμε μια κοινωνία γερόντων.Προσωπικα πιστεύω ότι όλα αυτά αλλάζουν!!!
Οπως κάποτε από το μηδέν μια παρέα ανθρώπων παραλάβαμε τον Ηρακλή Ψαχνών,και.... όλη η Ελλάδα μίλαγε για το "θαύμα"των Ψαχνών και ήταν το καμάρι όλης της Εύβοιας, γιατί να μη μπορούμε να κάνουμε το ίδιο καί για τον δήμο μας;με δουλειά, όραμα, πλάνο,και προπάντων τεχνογνωσία, μπορούμε να κάνουμε έναν όμορφο και σύγχρονο δήμο ικανό να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπής και πολιτισμένη διαβίωση,και στους φοιτητές που "έρχονται ",αλλά και στα δικα μας παιδιά πού "φεύγουν ".Για όλους αυτούς τούς λόγους και επιλέγοντας τον καλύτερο συγκριτικά μιας και έχουμε εμπειρία των θητειών και των δύο υποψηφίων συστρατευομαι με τον συνδυασμό του κυρίου Γιάννη Μπουροδημου .Ενός ανθρώπου που κατά γενική ομολογία είναι άριστος γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης,και έχει και την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση να ηγηθεί μίας τέτοιας προσπάθειας.τα καλύτερα έρχονται.. Ευχαριστώ.