Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Μείνανε 11 μέρες και η σημερινή, μέχρι την Κυριακή που θα ψηφίσουμε και θα εκλέξουμε δημοτικές αρχές, αλλά και περιφερειακή αρχή. Πάμε λοιπόν δυνατά και να πάμε όλες και όλοι να ψηφίσουμε. Δεν πρέπει να απέχουμε από την διαδικασία των εκλογών. Η ουσία είναι μία. Πάμε να ψηφίσουμε κι ας ψηφίσει ο καθένας... ότι θέλει.

- Η αποχή σημαίνει ανευθυνότητα και δεν βοηθάει σε τίποτα. Η αποχή δεν στέλνει κανένα απολύτως σοβαρό μήνυμα ή μάλλον στέλνει ένα. Είναι σαν να λες, εγώ είμαι ανεύθυνος και επιτρέπω να αποφασίζουν άλλοι για μένα.

- Σε αυτές τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ας φροντίσουμε ώστε η αποχή να είναι μικρότερη από κάθε άλλη φορά. Μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί να πιστέψουμε στους εαυτούς μας.

- Τον κώλο τους να χτυπούν κάποιοι, είτε είναι υποψήφιοι, είτε είναι ραδιοφωνατζήδες, τον Φάνη Σπανό δεν μπορούν να τον πλήξουν. Μια κοτσάνα πέταξε ο Αποστολίδης για τα κόμματα και είναι σαν να μας κοροϊδεύει. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κύριος Αποστολίδης, ξέρει πως η παράταξη του Σπανού έχει υποψηφίους από τα περισσότερα πολιτικά κόμματα και φυσικά έχει την στήριξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

- Ρίχνουν καθημερινά λάσπη στον Φάνη Σπανό και στην Έλενα Βάκα, στηρίζοντας τον Μαρκόπουλο και τον Σπύρου τα παπαγαλάκια, αλλά θα πάρουν την απάντηση από τους πολίτες στις 8 Οκτωβρίου και θα ηρεμήσουν για 5 χρόνια.

- Το ακούσαμε κι αυτό. Αφού απέτυχε ως περιφερειακή σύμβουλος, αφού απέτυχε ως υποψήφια βουλευτής, τώρα την βλέπουμε στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Σπύρου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο. Αναφερόμαστε στην κυρία Ακριώτη, κόρη του τέως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγορεί την δήμαρχο για τα έργα, όπως κατηγορούσε 4 χρόνια τον Φάνη Σπανό!!!!