Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 -  Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου ο κ. Κυτίνος Γιώργος από το Μπούρτζι παρέα με τον κ. Γκλέτσο τον υποψήφιο ο οποίος ανεβαίνει στα κεραμίδια και θέλει να μας σώσει. Κατάρες στον Σπανό και στην Βάκα και στις παρατάξεις τους, αλλά δεν λένε κουβέντα γι΄ αυτούς που ψήφισαν την μελέτη για τον Λήλα και είναι στα ψηφοδέλτια που στηρίζει.... ο κύριος Κυτίνος.

- Ψήφισε κύριε Γιώργο μας ο Θεοφάνης που είναι υποψήφιος με τον Σπύρου, την μελέτη ή όχι;;; Απουσίαζαν τουλάχιστον δύο ακόμη υποψήφιοι τουΣπύρου από την συνεδρίαση για να βοηθήσουν να περάσει η μελέτη ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Αν αυτοί ψήφιζαν ΟΧΙ κύριε Κυτίνο, η μελέτη δεν θα περνούσε. Την μελέτη λοιπόν κύριε Γιώργο την υλοποιεί  η Περιφέρεια με την ψήφο των υποψηφίων του Σπύρου.

- Φυσικά καλά κάνει και την υλοποιεί για να μην πνιγούμε. Εσείς κύριε Κυτίνο, αν ενδιαφερόσασταν πραγματικά για τον Λήλα ποταμό, δεν θα στηρίζατε ΣΥΡΙΖΑ και Σπύρου, γιατί αυτοί δεν έκαναν τίποτα για τον Λήλα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε την Ελλάδα και οι περισσότεροι του Σπύρου διοικούσαν τον Δήμο με τον κ. Παγώνη δήμαρχο. Θα έπρεπε να είστε με το ΚΚΕ και την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σε δήμο και περιφέρεια, γιατί αυτοί είναι στο δρόμο και δίνουν αγώνες για το ποτάμι, ενώ εσείς είστε αγωνιστής του fb!!!!!