Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Άνοιξαν οι ουρανοί έριξε πολύ νερό, αλλά ήταν απίστευτο αυτό που συνέβαινε με τις αστραπές και τα μπουμπουνητά!!!! Ούτε σε προεκλογική συγκέντρωση, δεν έχουμε τόση φασαρία και δεν αναβοσβήνουν τόσα φλας!! Τέλος πάντων, το ζήσαμε κι αυτό και να δούμε τι.... άλλο μας περιμένει.

- Να ξεκινήσω με κάτι προσωπικό, γιατί δεν σας κρύβω πως από χθες, δικοί μου άνθρωποι μου έδωσαν απίστευτη χαρά.  Απλά τους ευχαριστώ και εύχομαι να έχουν πάντα επιτυχίες στην ζωή τους, να είναι πάντα καλά στην υγεία τους και πάντα να είναι αγκαλιά με την ευτυχία και μεταξύ τους να έχουν αγάπη. Είμαι χαρούμενος γιατί απέδειξαν πως έχουν δύναμη και πως τα καταφέρνουν μια χαρά, γιατί είναι απίστευτοι χαρακτήρες. ΤΕΛΟΣ

- Την Τρίτη λέει θα μιλήσει στο στρογγυλό ο κύριος Σπύρου. θα μιλήσει δηλαδή στο χώρο που έχει πει πως θα μιλήσει η δήμαρχος Έλενα Βάκα την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου. Την Δευτέρα πάντως 2 Οκτωβρίου θα μιλήσει η κυρία Παππά, αλλά όχι στο στρογγυλό της παραλίας, αλλά στο Sarok δηλαδή κοντά στην παλιά γέφυρα.

- Κύριε Χρήστο Παγώνη, έχετε μια πραγματική φαγούρα και θέλετε με κάθε τρόπο να πείσετε πως δεν θα δώσετε την ψήφο σας στην νυν δήμαρχο και το κάνετε απλά για να σας ακούνε εκεί στο στρατόπεδο Σπύρου και να μην σας ζαλίζουν. 

- Τα πράγματα κύριε Παγώνη είναι απλά, πολύ απλά. Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, πάτε στην συγκέντρωση του κυρίου Σπύρου στο Στρογγυλό της παραλίας και χέρι χέρι με την κυρία Ζλακώνη, πάρτε και τον λόγο και πείτε όσα θέλετε. Σας περιμένουν.