Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

...ο μπάρμπα Στέλιος

 - Καλημέρα κι από μένα, ο οποίος δεν έχω τις γνώσεις, το μυαλό και την εμπειρία κάποιων δήθεν μεγάλων τοπικών ραδιοφωνατζήδων, αλλά έχω κάτι που αυτές κι αυτοί δεν θα το έχουν ποτέ.
Έχω την κομματική μου θέση και δεν την έκρυψα ποτέ και φυσικά σταθερά ψηφίζω και υποστηρίζω στις αυτοδιοικητικές εκλογές και δεν κάνω ποτέ καμία κωλοτούμπα.
Αυτοί που έχουν στην ψυχή τους τις συνεχείς κωλοτούμπες, δεν τις κάνουν τυχαία, αλλά με ανταλλάγματα κι εγώ δεν διαφωνώ καθόλου.
Αφού μπορούν και τα παίρνουν για να κάνουν το μαύρο.... άσπρο, καλά κάνουν και τα παίρνουν, αλλά δεν πετυχαίνουν να κάνουν το μαύρο άσπρο και στο τέλος κάποιοι διαπιστώνουν πως πλήρωσαν, αλλά πήγαν κουβά!!!
Λοιπόν κατηγορούν την δήμαρχο κυρία Βάκα, για το θέμα της βίλας του κυρίου Σπύρου και τις αυθαιρεσίες που έγιναν εκεί και την κατηγορούν επειδή το θέμα λέει ήρθε τώρα!!!
Αυτό είναι η ουσία ή το αν υπάρχουν παρανομίες;
Γιατί επιχειρούν να μας πούνε πως και άλλοι έχουν αυθαιρεσίες;
Αν ξέρουν κάτι, ας το καταγγείλουν αρμοδίως.
Επειδή εγώ δεν φοβάμαι καμία και κανέναν, θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιοι να είναι προσεκτικοί και να μην λένε μπούρδες.
Εγώ προσωπικά ξέρω πως τις καταγγελίες και τα σχετικά για τον κύριο Σπύρου, τις έκανε ο ραδιοφωνατζής πριν λίγο καιρό, τότε που δεν είχε αναλάβει να είναι φανατικά υπέρ του κυρίου Σπύρου, γιατί ως γνωστόν ήταν υπέρ του κυρίου Καθαροσπόρη και του κυρίου Παγώνη.
Φυσικά τώρα αυτές τις καταγγελίες που έκανε τότε, τις ξέχασε και τώρα στηρίζει τον κύριο Σπύρου.
Η καταγγελία εναντίον του κυρίου Σπύρου προφανώς έγινε το Καλοκαίρι, το πόρισμα ή αν θέλετε τα αποτελέσματα του ελέγχου βγήκαν τον Αύγουστο, όχι από τον Δήμο, αλλά από την Υπηρεσία της Κτηματικής του Δημοσίου.
Γιατί λοιπόν ο κ. Σπύρου δεν δίνει στην δημοσιότητα το πόρισμα που έχει στα χέρια του, αφού δεν έχει να φοβηθεί τίποτα;
Εμείς σας παραπέμπουμε σήμερα, για να μην μας δουλεύουν τι έγραφε και τι έλεγε ο γνωστός "φίλος μου" πριν αναλάβει να στηρίξει τον κύριο Σπύρου.
Διαβάστε και τα συμπεράσματα δικά σας.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ