Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

...ο μπάρμπα Στέλιος

 - Να έχετε την υγεία σας κύριε Σπύρου, αλλά με τα παπαγαλάκια που τρέχουν για το καναβούρι τους, θα είναι δύσκολα τα πράγματα.
Είναι ακριβώς τα ίδια που οδήγησαν τον Παγώνη και τον Καθαροσπόρη στην ήττα του 2019. Και τότε έβριζαν την Βάκα και όλοι διαπιστώσαμε πως οι δημότες τους έχουν στο φτύσιμο.
Κύριε Σπύρου, έχετε στο ψηφοδέλτιό σας κάποιους υποψηφίους οι οποίοι είναι έμπειροι αυτοδιοικητικοί και σεβαστοί στον κόσμο. 
Κι όμως εσείς σπρώχνετε με τον τρόπο σας, άλλους οι οποίοι..... αφού δεν βρήκαν αλλού στέγη, ήρθαν σ΄ εσάς.
Είμαι σίγουρος πως αυτοί οι άνθρωποι, μετάνιωσαν που σας στήριξαν για να είσθε υποψήφιος. Δεν θα τους ονομάσω, γιατί τους εκτιμώ και δεν θέλω να τους φέρω σε δύσκολη θέση.
Κύριε Σπύρου, μετά τις εκλογές, τότε που θα έχετε αρκετό χρόνο στην διάθεσή σας, αφού δεν θα είστε διοίκηση του Δήμου, θα πούμε και θα γράψουμε περισσότερα.
Οι 12 Απόστολοι πάντως είναι εξαγριωμένοι με τον δικό σου, ο οποίος σε συνεργασία με τον παππά αδερφό του, μετέτρεψε σε μπουζουξίδικο τον Ιερό Ναό και μέσα σε αυτόν παρουσιάστηκε και μίλησε ως υποψήφιος σύμβουλος!!!
Στην εποχή μας αφορισμούς δεν έχουμε, αλλά οι πιστοί θα αφορίσουν με την ψήφο τους, αυτούς που χρησιμοποίησαν τον οίκο του Θεού, για προεκλογικούς σκοπούς.
Ο παπα Στέφανος Καραμούζης και ο αδερφός του Πάνος Καραμούζης.
Οι πιστοί θα κάνουν ότι έκανε ο Χριστός, ο οποίος είχε πετάξει έξω από τον Ναό τους εμπόρους.