Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

....ο μπάρμπα Στέλιος

 - Τώρα είναι αργά κυρίες και κύριοι υποψήφιοι.
Εμείς σας είχαμε ενημερώσει, αλλά κάποιες και κάποιοι το παίξατε δίδυμο και τρίδυμο, αλλά κάτι δεν σας πήγε καλά.
Τα ψηφοδέλτια σχεδόν όλων, έφυγαν με έναν σταυρό, για να μην δώσουν στόχο και στο μιλητό έλεγαν "αν θέλεις βάλε και στην τάδε ή τον τάδε ένα σταυρό"!!!! Έτσι είναι οι εκλογές κυρίες και κύριοι και αυτό.... μην το ξεχνάτε.
Λίγοι είναι πάντως αυτοί που βάζουν 2 σταυρούς, ελάχιστοι αυτοί που βάζουν 3 σταυρούς και μόνο εμείς τα δίνουμε πλήρως σταυρωμένα με 4 σταυρούς δηλαδή. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα απολύτως και το ξέρουν όλες και όλοι. Θα γίνει μάχη και προσέξτε, γιατί σε αυτές τις εκλογές θα δούμε και κάτι για πρώτη φορά.
Θα δούμε δηλαδή σε κάποια Δημοτική ενότητα να είναι στις πρώτες θέσεις υποψήφια ή υποψήφιος, άλλης δημοτικής ενότητας!!!
Ναι θα το δούμε κι αυτό, γιατί τώρα βάζουμε 4 σταυρούς στο κοινό ψηφοδέλτιο της παράταξης που θα ψηφίσουμε.
Για να δώσουμε κι ένα άλλο στοιχείο, οι Συριζαίοι που είναι στο ψηφοδέλτιο Σπύρου το πάνε δαγκωτό, γιατί ξέρουν πως θα είναι δεύτερο το ψηφοδέλτιο του κυρίου Σπύρου και θέλουν να εκλέξουν 4 συμβούλους δικούς τους...
Στην παράταξη της κυρίας Παππά, οι πρώτες θέσεις μάλλον είναι γυναικεία υπόθεση, αφού οι κυρίες θέλουν ταγεράκια και όχι κουστούμια στα έδρανα. Αν οι έδρες που θα πάρει η παράταξη είναι 6 και πάνω, τότε θα δούμε και άνδρα στην παρέα!!!