Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

...0 αδιόρθωτος

 - Ο κύριος Κυτίνος Γιώργος από το Μπούρτζι, συνταξιούχος  πρώην υπάλληλος του Δήμου, παραμένει αδιόρθωτος. Είχε κάνει σημαία του τον Λήλα ποταμό προεκλογικά στις Εθνικές εκλογές, αφού στήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα τον Αλέξη. 
Τι κατάφερε; 
Σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις έβριζε την ΝΔ και τον Μητσοτάκη και κατάφερε να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ και νηα στείλει τον Αλέξη στο σπίτι του.
Μετά την εκλογή Κασσελάκη κάνει επιθέσεις σε ανθρώπους οι οποίοι σχολιάζουν τον Κασσελάκη και τους λέει να μην σχολιάζουν, αφού αυτόν ήθελαν... αυτοί για αρχηγό!!!
Κύριε Γιώργο μας, εσύ γιατί σχολιάζεις και ρίχνεις κατάρες για τον ποιον ψήφισαν οι πολίτες για πρωθυπουργό, περιφερειάρχη δήμαρχο;
Τώρα θέλεις τον Γκλέτσο και τον Σπύρου, ενώ πριν λίγο καιρό άλλους ήθελες!!!
Κύριε Κυτίνο τα έβαλες και με το ΚΚΕ, αλλά πήρες την απάντηση.
Κάνεις εσύ αγώνα για το χωριό σου;
Αγώνα για τον εαυτό σου κάνεις, μέσα από το fb και τίποτα άλλο.
Θα στείλεις και τον Γκλέτσο εκεί που έστειλες και τον Αλέξη και πάλι θα βάλεις την ουρά κάτω από τα σκέλια.
Για να μην ξεχνάς κύριε Κυτίνο στην Περιφερειακή θητεία που τελειώνει, ο κ. Γκλέτσος στήριξε άπειρες φορές τον Φάνη Σπανό στα Περιφερειακά Συμβούλια. Να ρωτήσεις τον φίλο σου τον Αναγνωστάκη και τους άλλους συντρόφους.
Οι περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι Γκλέτσου , ψήφιζαν ΝΑΙ και ο ίδιος όλως τυχαίως απουσίαζε!!!
Σήμερα οι περισσότεροι της παράταξής του είναι με τον Σπανό.
Κύριε Κυτίνο καλά θα κάνεις να σταματήσεις τις ύβρεις και την χυδαιότητα, γιατί υπάρχει και η δικαιοσύνη και θα έχεις θέματα αν αποφασίσουν κάποιοι να σε παραπέμψουν εκεί.
Και κάτι τελευταίο.
Πόσο κότα είσαι πολιτικά, όταν δεν λες κουβέντα για τον Θεοφάνη Σπανό ο οποίος είναι υποψήφιος με τον Σπύρου και ψήφισε την μελέτη για τον Λήλα, μπροστά στα μούτρα σου, αλλά και γι΄ αυτούς που επίσης είναι υποψήφιοι με τον Σπύρου και απουσίαζαν τυχαία (;;;;) από την συνεδρίαση, ώστε να βγούνε περισσότερα τα ΝΑΙ;
Πολιτικά είσαι κότα και το ξέρουν όλοι στο Μπούρτζι.
Το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου θα πάρεις δύο πίκρες μαζεμένες και για 5 χρόνια θα ψάχνεις να βρεις ποιον θα στηρίξεις  μετά, για να στηρίξει τα συμφέροντά σου.