Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, στο Γραφείο του, ο κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης-Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευβοίας, συνοδευόμενος από τον κ. Κωνσταντίνο Γαλάνης-Εντεταλμένο Περιφερειακο Σύμβουλο Παιδείας, τους νεοεκλεγέντες Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Ευάγγελο Βαβουλιώτη, Κωνσταντίνο Πνευματικό και Ευάγγελο Χαϊνά και τον κ. Γεώργιο Τσεκούρα-Ειδικό Σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχου....
Σκοπός της επισκέψεως ήταν η επίδοση δωρεάς στον Σεβασμιώτατο, υπέρ του Γηροκομείου Χαλκίδος, του οποίου ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος είναι Πρόεδρος, αλλά και για να λάβουν την ευλογία του για τη νέα περίοδο υπηρεσίας τους.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και τους συνοδούς του και αφού επεσήμανε ότι με την προσφορά τους δεν ανακουφίζουν απλώς το έργο του Γηροκομείου, αλλά κυρίως αναγνωρίζουν την συμβολή του, ως δομή κοινωνικής προσφοράς και διακονίας, τους ευχήθηκε πατρικά για το επί θύραις νέο έτος και την νέα ανάληψη των καθηκόντων τους.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ