Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

....η άποψή μας

 - Ας μιλήσουμε ελεύθερα και ας στείλουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Η κυρία Βάκα είναι η δήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων και είναι με εντολή των Δημοτών και όχι με εντολή των ΜΜΕ.
Στο κάτω κάτω της γραφής, η δήμαρχος δεν στηρίχθηκε από αυτά και να θυμίσουμε πως τα περισσότερα την πολέμησαν με πάθος και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Δεν είναι λοιπόν κακό να παραδεχθούν τα ΜΜΕ, πως η Έλενα Βάκα τους κέρδισε.
Εκλέχθηκε δήμαρχος από την Α΄ Κυριακή και το γράφουμε εμείς.... οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια την πιστέψαμε, στηρίξαμε την ίδια και συνεργάτες της και πάντα τους πιέζαμε για να προσφέρουν αυτά που έπρεπε στους δημότες.
Δεν μας απασχόλησε ποτέ, το ότι η δήμαρχος είχε άλλους δίπλα της και ποτέ μα ποτέ δεν μας έδωσε κάποια αποκλειστική είδηση και είναι αλήθεια πως ούτε εμείς της ζητήσαμε ιδιαίτερη μεταχείριση.
Στην Έλενα λέγαμε πάντα αλήθειες, όπως και σε συνεργάτες της που πάντα εκτιμούσαμε.
Να σημειώσουμε επίσης πως δεν θα μπορούσαμε να είμαστε δίπλα της, γιατί εμείς έχουμε έναν δικό μας τρόπο να στηρίζουμε, για χρόνια, ανθρώπους τους οποίους εκτιμούμε, όπως τον κύριο Γουρνή, την κυρία Αϊδίνη και άλλους.
Τώρα αυτοί που δεν κατάφεραν να πλήξουν την παράταξη Βάκα, είναι λογικό να θέλουν να εκδικηθούν. Είναι κρίμα όμως γι΄ αυτούς, γιατί χρησιμοποιούν τρόπους και απίστευτους χαρακτηρισμούς,  που δείχνουν πως ακόμη δεν μπόρεσαν να χωνέψουν την ήττα στις εκλογές.
Κυρίες και κύριοι, αν θέλετε να μας ακούσετε, πάρτε το αλλιώς.
Κάθε παράταξη είχε ως στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των δημοτών, ώστε να κερδίσει τις εκλογές.
Η παράταξη της κυρίας Βάκα τις κέρδισε και δεν χρησιμοποίησε κανένα ΜΜΕ, εναντίον των άλλων υποψηφίων. Αμφιβάλλει κανείς;
Εκτός από το apopsignomi βρείτε κάποιο άλλο μέσο ενημέρωσης το οποίο να σχολίαζε τον κύριο Σπύρου και την κυρία Παππά. Κανένα.
Τώρα λοιπόν μπορούμε να το επαναλάβουμε.
Εμείς θα ασκούμε κριτική για ότι η Δημοτική αρχή δεν κάνει σωστά και ότι δεν υλοποιεί.
Τα 5 χρόνια είναι πολλά, για να γράφετε και να λέτε εναντίον της σε προσωπικό επίπεδο.
Και κάτι τελευταίο. Προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη σε συναδέλφους σας, επειδή η δήμαρχος τους επέλεξε να τους έχει δίπλα της. Η νίκη της στις εκλογές την δικαίωσε και αυτό πρέπει να σας προβληματίζει και όχι να σας ενοχλεί.
Εμείς δεν θα πάρουμε ποτέ εντολές από κανέναν και πάντα θα είμαστε σε απόσταση, για να μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα.
Καλή χρονιά.