Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

.....σουτάκια

 - Στην Κάρυστο ο αγώνας ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς, για να μπορέσουν να ξεφύγουν από την θέση η οποία οδηγεί σε υποβιβασμό. Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ είναι με 23 βαθμούς στην 6η θέση, ενώ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με 13 βαθμούς στην.... 14η θέση.

- Την ίδια μέρα στο Μαντούδι θα έχουμε τον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου - ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ. Και σε αυτόν τον αγώνα το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο, αφού οι γηπεδούχοι έχουν 15 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 18 βαθμούς και καμία από τις δύο ομάδες, δεν μπορεί να πει πως εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία. Με νίκη των γηπεδούχων θα μπει στην περιπέτεια και το Μαρμάρι, αφού θα έχουν και οι δύο ομάδες από 18 βαθμούς.

- ΙΣΤΙΑΙΑ - ΑΙΔΗΨΟΣ στο γήπεδο Αρτεμησίου την Κυριακή και φυσικά οι δύο ομάδες θα ψάξουν την νίκη, για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Η ΑΙΔΗΨΟΣ έχει 21 βαθμούς και με νίκη, θα απομακρυνθεί σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ με νίκη της ΙΣΤΙΑΙΑΣ η οποία έχει 18 βαθμούς, θα πάρει κι αυτή βαθμολογική ανάσα, ενώ με ήττα θα μπει η ομάδα στο κόκκινο.