Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, χρόνια πολλά και με υγεία. Τελειώνουν και οι γιορτές, τελείωσαν και οι ορκωμοσίες, τελείωσαν και οι ορισμοί σε θέσεις ευθύνης και τώρα θα φανεί ποιοί είναι προϊόντα συναλλαγής, ποιοί προϊόντα συμβιβασμού και ποιοί εξυπηρετούν συμφέροντα, αλλά και ποιοί θα.... τιμήσουν τον όρκο τους και θα υπηρετήσουν τους πολίτες.

- Αγαπητέ Βασίλη, δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε την διάθεση να παίξω κρυφτούλι παριστάνοντας τον καλό και δεν ξέρω τι άλλο. Δεν μ' ενδιαφέρει τίποτα και δεν δίνω σημασία στα όσα λένε οι κυρίες και οι κύριοι οι οποίοι πουλάνε και την ψυχή τους για να πάρουν λίγη δόξα και για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα.

- Δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντώ στα όσα λένε, γιατί έχω μάθει να απαντώ με τα ρεπορτάζ και όχι με ψεύτικα λόγια.  Τα 5 χρόνια είναι πολλά και σίγουρα θα είναι δύσκολα για τους κωλοτούμπες και ξεπουλημένους.

- Όταν για 5 χρόνια, έχεις μία θέση ευθύνης, θα πρέπει να μην δηλώνεις ανεύθυνος για τίποτα και να πεις στους πολίτες πως αυτή η θέση ευθύνης θα προσθέσει στον τραπεζικό σου λογαριασμό, περίπου 120.000 ευρώ νόμιμα!!!!!

- Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για να καταλάβουν όλες και όλοι πως δεν είναι ούτε εθελοντές ούτε τρέχουν για το καλό μας.