Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

....η άποψή μας

 - Δεν μας απασχολεί καθόλου, το τι θα κάνει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στο θέμα του γάμου ομόφυλων και την τεκνοθεσία.
Ξεκαθαρίζουμε πως ο καθένας κάνει ότι θέλει στην κρεβατοκάμαρά του και εμείς δεν θα του κάνουμε υποδείξεις.
Να μην μπερδεύουμε όμως τα πράγματα.
Η κάθε κυβέρνηση στις δημοκρατίες, δεν κάνει ότι θέλει και πάντα πρέπει να ακολουθεί την εντολή του λαού και όχι αυτά που θέλει μια ....ομάδα ανθρώπων.
Εμείς είμαστε αντίθετοι ως προς το θέμα της τεκνοθεσίας γενικώς.
Η πολιτεία πρέπει να φροντίζει ώστε το κάθε παιδί να παραμένει με τους γονείς του και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις να έχουμε υιοθεσίες.
Όταν η πολιτεία αποφασίζει να αναλάβει ένα παιδί επειδή οι γονείς του, για κάποιους λόγους δεν θα το φροντίσουν σωστά, δεν μπορεί να δώσει το παιδί σε κάποιους οι οποίοι ίσως του δημιουργήσουν πρόβλημα στα χρόνια μέχρι την ενηλικίωσή του.
Δεν θα γράψουμε λεπτομέρειες, γιατί δεν υπάρχει λόγος, αλλά όπως κι αν το κάνουμε το κάθε παιδί πρέπει να αποφασίζει μόνο του για το μέλλον του και όχι να αποφασίζει γι΄ αυτό μια υπηρεσία.
Αυτοί που πιέζουν τον πρωθυπουργό, να μας πούνε γιατί μέχρι τώρα δεν πίεζαν ώστε να απλουστευθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας, από ανθρώπους οι οποίοι για κάποιους λόγους υγείας δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά.
Κυρίες και κύριοι, όλοι έχουν δικαίωμα στην διαφορετικότητα, αλλά τίποτα δεν είναι απλό.
Η ουρά του κάθε θέματος είναι αυτή που θα φέρει κινδύνους και φοβόμαστε πως θα φτάσουμε στο εμπόριο παιδιών, με νόμο του κράτους και θα φτάσουμε σε ειδικά σχολεία για παιδιά που θα έχουν αποκτήσει με τεκνοθεσία οι ομόφυλοι, χωρίς όμως να φταίνε τα παιδιά.
Η κοινωνία μας, δεν είναι έτοιμη για όλα αυτά και στην Ελλάδα υπάρχει η οικογένεια, όπως την ξέρουμε και αυτό δεν αλλάζει.

ΥΓ. Ρωτάει η κυρία Αυγέρη, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ:
Δ. Αυγέρη: Τι θα κάνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φέρει την πρόταση νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών; 

Απαντάμε εμείς: Θα ευχηθεί "βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους"!!!