Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Αγαπητοί αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά και το 2024 να σας φέρει υγεία και ευτυχία. Το 2023 ήταν κι αυτό μια δύσκολη χρονιά για το apopsignomi, αφού είχε 2 Εθνικές Εκλογικές αναμετρήσεις και φυσικά Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Είχαμε γράψει σχεδόν από τις αρχές του 2023, πως το apopsignomi, θα κλείσει τον κύκλο του, τον Φεβρουάριο του 2024. Τότε ....πολλοί δεν το πίστεψαν και κάποιοι δεν το πιστεύουν ούτε και σήμερα.

- Σήμερα ξεκαθαρίζουμε πως το τελευταίο σχόλιο στο apopsignomi, θα αναρτηθεί το βράδι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:00.  Θα ακολουθήσουν λίγες μέρες προετοιμασίας και μετά θα έχουμε μια καθημερινή εκπομπή με εικόνα και ήχο και η οποία θα έχει ως βάση το ρεπορτάζ, με θέματα που αφορούν την Εύβοια.

- Ως βασικά θέματα θα είναι αυτά που αφορούν την καθαριότητα στους δήμους, την ύδρευση και αποχέτευση, την υγεία, την παιδεία, τον αθλητισμό και φυσικά την διαχείριση των οικονομικών σε κάθε Δήμο.

- Σήμερα θα συνεδριάσει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων για να εκλέξει το προεδρείο, αν και ουσιαστικά δεν είναι θέμα εκλογής, αλλά επιλογής της δημάρχου, αφού ο πρόεδρος θα είναι από την παράταξη της δημάρχου και θα τον προτείνει η δήμαρχος, αντιπρόεδρος από την παράταξη του κυρίου Σπύρου και γραμματέας από την παράταξη της κυρίας Παππά.

- Είναι αλήθεια πως από την νέα Δημοτική αρχή, ο κόσμος περιμένει πολλά και πάνω απ΄ όλα περιμένει διαφάνεια, περιμένει έλεγχο και σωστή διαχείριση. Προεκλογικά ακούσαμε πολλά εναντίον της δημοτικής αρχής και προσωπικά εναντίον της δημάρχου, τα οποία φυσικά δεν πιστέψαμε και δεν στηρίξαμε και τώρα περιμένουμε, τις αποδείξεις.

- Ποιες είναι όμως αυτές οι αποδείξεις; Αγαπητοί αναγνώστες, δεν θα αναλύσουμε σήμερα το θέμα, αλλά θα έχουν να κάνουν με όσα τα προηγούμενα χρόνια είχαν ακουσθεί και όσα είχαν καταγγελθεί.  Αυτό που επίσης έχει την σημασία του, είναι να δούμε, αν υπάρξει ένα πολιτικό πάρε δώσε, μεταξύ πρώην αντιπάλων και προσφάτως συνεργατών.