Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή χρονιά και πάντα με υγεία.  Επιτρέψτε μας να στείλουμε την καλημέρα μας, και τις καλύτερες ευχές μας, σε έναν άνθρωπο, στον οποίο χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι ασθενής και του ευχόμαστε περαστικά. Σύντομα να τελειώσει φίλε το πρόβλημα της υγείας σου. Εσάς τους νεαρούς σας βρίσκουν εύκολα οι ιώσεις, ενώ εμείς οι.... ηλικιωμένοι την γλυτώνουμε!!!!

- Σήμερα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας για να εκλέξει το προεδρείο του, ενώ ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός, έχει ήδη ανακοινώσει τους ορισμούς των αντιπεριφερειαρχών και των εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων. Να δούμε λοιπόν σήμερα και ποιος θα είναι ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 11:00.

- Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας ορίσθηκε ο κύριος Ευάγγελος Χαϊνάς, ο οποίος ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος και εκλέχθηκε. Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός του εμπιστεύθηκε αυτή την θέση, αφού ο κύριος Χαϊνάς, έχει τις γνώσεις, έχει και την εμπειρία και έχει την διάθεση προσφοράς. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

- Έχουν πλάκα κάποιοι οι οποίοι έχουν γίνει μόνιμοι στα τηλεπαράθυρα και δήθεν αγωνιούν για το πότε ο πρωθυπουργός θα φέρει στην Βουλή το νομοσχέδιο για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και την υιοθεσία παιδιών από αυτά τα ζευγάρια. Εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως αγωνία κι ας έρθει όποτε θέλει.

- Την άποψή μας πάντως την γράφουμε για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Εμείς πιστεύουμε πως αυτά τα νομοσχέδια δημιουργούν πρόβλημα στις οικογένειες και θα δημιουργήσουν πρόβλημα και στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ας μη γελιόμαστε, όπως έχουν δικαιώματα τα ομόφυλα ζευγάρια, έχουν και τα παιδιά. Αλήθεια τα παιδιά θα μπορούνε να μιλάνε για μαμά και μπαμπά;

- Τι θα λένε δηλαδή; Αυτός είναι ο γονιός 1 και αυτός ο γονιός 2;;;;; Το παιδί θα το ρωτήσει κανείς; Έχει δικαίωμα αυτό να αποφασίζει για την ζωή του; Θα ρωτήσει κανείς τι θα γίνει με αυτό το παιδί, όταν θα πάει στο σχολείο; Υπάρχει εγγύηση πως αυτό το παιδί δεν θα αντιμετωπίσει άσχημες συμπεριφορές;

- Πρωθυπουργέ κύριε Μητσοτάκη, συγνώμη που θα το γράψουμε, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί σοβαρό θέμα και αλίμονο στα παιδάκια τα οποία θα έχουν την ατυχία να μην έχουν μια μαμά.