Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή χρονιά και το 2024 να σας φέρει τα πάντα, μα πάνω απ΄ όλα, να έχετε υγεία.
Θεωρήσαμε πως η σημερινή καλημέρα, έπρεπε να έχει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και την δήμαρχο κυρία Βάκα.
Είναι η πρώτη καλημέρα για το 2024 μέσα από το... apopsignomi και είναι γνωστό πως σε περίπου 40 μέρες θα γράψουμε και την τελευταία καλημέρα.
Τα τρία αυτά πρόσωπα, είχαν όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη μας και την εκτίμησή μας και θα συνεχίσουν να την έχουν, αρκεί να μην διαψεύσουν τους πολίτες οι οποίοι τους έδωσαν την εντολή να κυβερνήσουν την Ελλάδα, να διοικήσουν την Περιφέρεια Στερεάς και τον Δήμο Χαλκιδέων.
Η ανανέωση της εντολής των πολιτών, φέρνει περισσότερες ευθύνες και λιγότερες δικαιολογίες. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε κανενός είδους αντιπολίτευση, γιατί δεν μας ενδιαφέρει αυτός ο ρόλος. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο, ώστε να δοθούν λύσεις σε προβλήματα και φυσικά θα προσπαθήσουμε ώστε και τα τρία αυτά πρόσωπα, να μην διαψεύσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών και να κάνουν και σωστή διαχείριση, όχι για τους λίγους, αλλά για όλους.
Τα συμφέροντα, οι κομματάρχες και οι παρατρεχάμενοι και βολεμένοι θα μας βρούνε μπροστά τους.
Χρόνια πολλά και με υγεία το 2024.