Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

μικρά, μικρά

 - Την καλημέρα μας στον εντεταλμένο σύμβουλο κοινωνικής μέριμνας της Περιφέρειας, κύριο Ευάγγελο Χαϊνά και του ευχόμαστε καλό καλοκαίρι. Εκτός τον άλλων είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ και φίλος του προέδρου, τον οποίο στηρίζει με κλειστά μάτια. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να ρωτήσουμε πολλά, ούτε γιατί.... χρειάσθηκε να γνωματεύσει εναντίον μας.

- Δικαίωμά του είναι να κάνει αυτό που πιστεύει και να στηρίζει όποιον πιστεύει. Δεν δεχόμαστε όμως την μισή αλήθεια. Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από τίποτα και δεν θα χρειασθεί να πούμε ψέματα σε κανέναν και για τίποτα. Αγαπητέ κύριε Χαϊνά, σας ευχόμαστε τα καλύτερα, στην πολιτική, στο ποδόσφαιρο και στα επαγγελματικά σας. 

- Δεν είναι όμως αλήθεια πως έχουμε να μιλήσουμε από το 2023!!!! Μπορεί να κάνατε κάποιο λάθος, αλλά δεν πειράζει. Ελπίζουμε να δείξετε κι εσείς την ίδια κατανόηση, αν κάνουμε κι εμείς κάποιο λάθος.  Ξέρετε καλά πως εμείς, έχουμε αυτιά και μάτια παντού και το έχουμε αποδείξει. Θα μπορούσατε πανεύκολα να κάνετε ένα τηλεφώνημα ή να στείλετε ένα μήνυμα και να σας λύσουμε όποιες απορίες είχατε. Το έχετε κάνει πρόσφατα για άλλο θέμα και σας εξηγήσαμε. Τέλος πάντων. Επιλέξατε αυτό που επιλέξατε και πλέον απομένει σ΄ εμάς να κάνουμε την επιλογή του τρόπου που θα αντιδράσουμε.