Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

η άποψή μας

 - Κανένα πρόβλημα δεν είχαμε ποτέ και δεν έχουμε και τώρα για ΜΜΕ τα οποία έχουν την εύνοια κάποιας αρχής και εξουσίας ή κάθε αρχής και εξουσίας όπως λένε.
Άλλο όμως αυτό και άλλο να σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου και το χειρότερο να ακούς να λένε το γνωστό, "άστον να γράφει ότι θέλει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα".
Έχουμε την άποψη..... πως τελικά κάποιες κυρίες δεν καταλαβαίνουν τίποτα και ξεχνούν βασικούς κανόνες.
Ο λαός λέει "μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσομπάνη".
Αν το κάνεις μπορεί να σου φέρει την γκλίτσα στο κεφάλι.
Λοιπόν δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν τα ΜΜΕ, αλλά τι κάνει η κάθε εξουσία.
Κατά την δική μας άποψη, έχει το δικαίωμα να πληρώνει με μέτρο, για την προβολή του έργου της και αναλογικά σε όλα τα ΜΜΕ.
Δεν έχει πάντως κανένα δικαίωμα, να χρησιμοποιεί άτομα και αντί να τα πληρώνει για την απασχόλησή τους να τα πληρώνει με πλάγιους τρόπους και μέσα από δημοτικές επιχειρήσεις και Νομικά πρόσωπα κλπ για παροχή δήθεν υπηρεσιών προβολής κλπ.
Αυτή είναι η τελευταία αναφορά μας στο θέμα, γιατί στην συνέχεια ως απλοί δημότες θα ζητήσουμε επίσημα και εγγράφως τα πάντα, από την Δ.Α.Ε.Ε.ΠΕ.Χ και προσωπικά από τους προέδρους κυρία Παλαιολόγου, κυρία Κόντου και κύριο Γαϊτανάρο.
Στην συνέχεια κι αν χρειαστεί, θα προχωρήσουμε και παρακάτω και σε άλλες δημοτικές επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να επικρατήσει η λογική και οι πρόεδροι να μην θελήσουν να χτυπήσουν την γροθιά τους στο μαχαίρι.