Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την χθεσινή 24/07/2024 Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις :

Καλούνται τα σωματεία ΑΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ και ΑΕΚ ΝΕΟΥ ΠΥΡΓΟΥ όπως δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών «ΖΑΛΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» 2024-2025 προκειμένου να καλυφθούν οι τρείς (3) κενές θέσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω μη συμμετοχής των σωματείων ΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ , ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ και ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ... ΨΑΧΝΩΝ που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Συγκροτήθηκε, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025 , η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ με Πρόεδρο τον κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ , Αναπληρωτή Πρόεδρο την κα. ΤΣΑΡΤΙΝΟΓΛΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ και μέλος τον κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ.
Ορίστηκε ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ , αξιολογημένος παρατηρητής της Β΄ κατηγορίας , ως μέλος της νέας Επιτροπής Διαιτησίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025 ενώ τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής θα ανακοινωθούν σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στα πλαίσια της διεξαγωγής της 2ης Φάσης της Σχολής Προπονητών στην Χαλκίδα , ορίζεται ως υπεύθυνος για οργανωτικά ζητήματα και θέματα προετοιμασίας το αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης κ. ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.