Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Καλοδεχούμενα όλα

 - Έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές, πως όταν γράφεις αλήθειες, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν.
Καλοδεχούμενα λοιπόν τα εξώδικα, καλοδεχούμενες και οι μηνύσεις, καλοδεχούμενα όλα.
Φαίνεται πως κάποιοι δεν φοβούνται τον Θεό και θυσιάζουν τα πάντα, για μια θέση οπουδήποτε.
Τους ευχαριστούμε πολύ, γιατί προφανώς θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα.... σε όσους δεν υπακούν στις εντολές τους και να τους κλείσουν το στόμα.
Εμείς συνεχίζουμε και χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες.
Το θέμα μας, απασχόλησε το ΔΣ της ΕΠΣΕ το βράδυ της Τετάρτης 24/07/2024 και φαίνεται πως πήραν την απόφαση να ζητήσουν την δίωξή μας, για κάποια σχόλια που κάναμε.
Αυτό προφανώς θα το κάνουν στο όνομα της ΕΠΣΕ και όχι προσωπικά κάποιος ο οποίος νομίζει πως τον θίξαμε, πρώτον για να μην πληρώσει τα έξοδα αυτός, αλλά τα σωματεία της Εύβοιας και δεύτερον για να μην εμφανισθεί το όνομα αυτού που πιστεύει πως τον θίξαμε!!
Είναι κρίμα γιατί εμείς τελεσίγραφα και απειλές δεν δεχόμαστε και πολλές φορές είχαμε δημόσια ζητήσει να μας καλέσουν σε μια συνεδρίαση του ΔΣ να τους εξηγήσουμε ότι θέλουν, αλλά ποτέ δεν το έκαναν.
Είναι επίσης για γέλια, να λένε κάποιοι πως δεν μιλούν μαζί μας, ενώ ξέρουν πως αυτό δεν είναι αλήθεια.
Εμείς λεφτά για δικηγόρους δεν έχουμε και έτσι θα πάμε μόνοι μας στα δικαστήρια, να υποστηρίξουμε την δική μας αλήθεια και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως.
Μπορεί να λένε πως αυτοί έχουν τις άκρες και θα μας καταδικάσουν, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και δεν τους φοβόμαστε.
Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιοι είναι οι μηνυτές μας και για ποιον λόγο, θέλουν την καταδίκη μας και θα απαντήσουμε στον καθένα χωριστά με τον δικό μας τρόπο.