Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

σουτάκια

 - Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει όπως κάθε χρόνο, έναν και μόνο στόχο. Να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική και να περάσει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, να γίνει δηλαδή ΠΑΕ. Το παλεύει τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει και δεν ήταν αιτία τα χρήματα. Στο ποδόσφαιρο .... δεν φτάνουν μόνο τα λεφτά και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ μάλλον έχει στόχο να κάνει μια καλή πορεία και να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό, αφού θα πέσουν 7 ομάδες από κάθε όμιλο και ίσως μία ακόμη μετά από μπαράζ. Αυτός ο στόχος είναι ρεαλιστικός κι επειδή αυτή η κατηγορία, έχει πολλά και διάφορα, οι του Αμαρυνθιακού, έδεσαν το θέμα με την παρουσία του Δημήτρη Ζουλιώτη, ο οποίος ξέρει και μπορεί, αν χρειαστεί, να μιλήσει και κάποιους ανθρώπους.

- Πάντως για να γράφουμε αλήθειες και οι δύο ομάδες της Εύβοιας, σκόρπισαν πολλά χρήματα για να ανέβουν από το Α΄ Τοπικό στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και αυτό δεν πρέπει να το μιμηθούν άλλες ομάδες στο μέλλον.

- Βαγιάννης και Σουλάκος έβαλαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, για 4-5 χρόνια ο ένας και για 3-4 χρόνια ο άλλος και δεν είχαν φροντίσει να προχωρήσουν με μέτρο. Τώρα τι τους λένε; Καλά έπαιρνα 12.000 ευρώ όταν με είχες στο τοπικό και τώρα να μην σου ζητήσω 15.000 ευρώ;;;;;