Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Bοηθήστε να κρεμάσω στο τσιγκέλι
Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου
Κύριε Καραμανλή, έχω επανειλημμένα ζητήσει να προχωρήσετε - να προχωρήσουμε μαζί - στην καταπολέμηση της διαφθοράς”
«Ώρα ευθύνης»
=======================
Σύντροφοι Από την μια λέτε ότι : Ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ προτείνουν, και επιμένουν σε αυτό, τη δημιουργία ενός ισχυρού και ευρύτατου μετώπου των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων ενάντια στη διαφθορά».
Και προφανώς μιλάτε για ένα μέτωπο με τον Καραμανλή που έχει την πλειοψηφία στην βουλή (άρα το μαχαίρι και το πεπόνι) τον οποίο και καλείται να συνεργήσει στο μέτωπο αυτό.
Επαναλαμβάνω τον Καραμανλή!!! Τον «μπήξε και τον δείξε», τον αναξιόπιστο, τον κουρασμένο, τον δημιουργό της πολιτικής της συγκάλυψης.
Ταυτόχρονα λέτε ότι η δικαιοσύνη είναι στην υπηρεσία της κυβέρνησης και το μακρυ χέρι της.
Και όμως αυτή η δικαιοσύνη που θα χρησιμοποιήσουμε στην οποιαδήποτε έρευνα που ζητάμε σχεδόν καθημερινά, “προς στην κάθαρση και στην αποκατάσταση του κύρους μας, του κοινοβουλίου και του πολιτικού κόσμου ακόμα κι αν χρειασθεί να ματώσουμε».
Και δηλώνουμε ότι ως ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε γιατί όλα είναι καλώς καμωμένα και κάναμε και εσωτερική έρευνα για αυτό η οποία δεν έδειξε τίποτα.
Μα όλα είναι καλώς καμωμένα σύντροφοι όπως λέτε γιατί να χρειαστεί να ματώσουμε;
Η εικόνα που έχω εγώ εδώ στα χαμηλά ότι αφού ο Γιώργος είναι «αθώος του αίματος» από εκεί και πέρα γαία πυρί μειχθήτω.
Θα συνεργαζόνταν
ακόμα και με τον Καραμανλή για να καθαρίσουμε το κόμμα μας.
Είναι πρόθυμος να κρεμάσουμε στο Τσιγκέλι συντρόφους που θα μας υποδείξει η Δικαιοσύνη…. δηλαδή το μακρύ χέρι του Καραμανλή, τα ΜΜΕ και Δημοσιογράφοι.
Θα μας βοηθούσαν σε αυτό πάρα πολύ αν τα ΜΜΕ έβγαζαν δυο τρία σκανδαλακια για την περίοδο Σημίτη για να πάρει ο Γιώργος «αποφάσεις» που ματώνουν και να δείξει ότι καθάρισε το κόμμα
Αυτό σύντροφοι δεν λέγεται πολιτική.
Αυτό σύντροφοι λέγεται Κ-Α-Ν-Ι-Β-Α-Λ-Ι-Σ-Μ-Ο-Σ.
Και ρωτώ ξανά από την αρχή.
Θεωρούμε την δικαιοσύνη μακρύ χέρι της κυβέρνησης;
Αν ναι τότε η μόνη θέση του ΠΑΣΟΚ
σε όλα όσα ακούγονται και σέρνονται εδώ και μια 5ετια δεν είναι «Ας καεί το συμπάν για να σωθεί ο Γιώργος» και να έχουμε δικαιολογίες.
Η μόνη θέση του ΠΑΣΟΚ είναι ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ της Δεξίας
Αν δεχόμαστε ότι η δικαιοσύνη κάνει καλά την δουλειά της και ότι δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, καλέστε εισαγγελείς να παρέμβουν και με ορκωτούς λογιστές να κάνουν Έρευνα στο κόμμα.
Οτιδήποτε άλλο δεν συμφέρει το κόμμα αλλά μόνο τον Γιώργο.
που έχει ως επιλογή -από την πρώτη ημέρα το Μάρτιο του 2004- να διαφοροποιείται συνεχώς από το παλιό ΠΑΣΟΚ.
Γιατί άραγε; Τόσο πολύ τον έβλαψε εκείνο το ΠΑΣΟΚ στο οποίο ήταν υπουργός του. Τόσο πολύ; που το έχει κάνει να αισθάνεται ενοχικό, κακό, ΠΑΣΟΚ κλεφτών .
Κάποιοι πλούτισαν στο ΠΑΣΟΚ είπαν διάφορα θύματα της προπαγάνδας του «αθώου του αίματος».
Στο τσιγκέλι φώναξαν και άλλα θύματα της ίδιας προπαγάνδας και σήμερα οι μισοί κοιτάζουν του άλλους μισούς με τάσεις κανιβαλισμού.
Και επιτέλους δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν μπορούμε να κοιτάμε τον άλλο ύποπτα όπως μας έβαλαν οι παπανδρεικοί, τα ΜΜΕ, και η ΝΔ.
Όποιος ξέρει κάτι για συντρόφους να το πει, αλλιώς να βγάλει τον Σκασμό και να συνταχθεί πίσω από την σκευωρία.
Άκου εκεί να συνταχθούμε με τον καραμανλή να καθαρίσουμε συντρόφους.
Αυτή η θέση του ΠΑΣΟΚ;;;;;
Όχι σύντροφοι
αυτή είναι η θέση του Παπανδρέου που κάνει και έκκληση για αυτό μέσα από την ιστοσελίδα του που λέει:
“Δεν αφορά μόνο στη ΝΔ, αφορά στους πάντες. Και είναι ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν δείξουμε έμπρακτα τη βούλησή μας να βάλουμε φρένο στην κατάχρηση και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, η χώρα δεν θα μπορέσει να ορθοποδήσει. Να κατανοήσουμε ότι αναγκαία προϋπόθεση αντιστροφής του αρνητικού οικονομικού κλίματος και της τραγικής εικόνας των δημόσιων οικονομικών, είναι η αποκατάσταση σχέσεων διαφάνειας, λογοδοσίας, ευνομίας και τελικά εμπιστοσύνης
Κύριε Καραμανλή, έχω επανειλημμένα ζητήσει να προχωρήσετε - να προχωρήσουμε μαζί - στην καταπολέμηση της διαφθοράς”
«Ώρα ευθύνης»