Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Εκθεση
"Τουριστικό Πανόραμα"

Άνοιξε τις πύλες του το 14ο Τουριστικό Πανόραμα, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και με συμμετοχή εκθετών από την Ελλάδα και χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής. Η έκθεση πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο EXPOATHENS, στην Ανθούσα και θα είναι ανοιχτή έως την Κυριακή 10 Μαΐου 2009.
Τιμώμενες Περιοχές της Εκθέσεως του 2009, θα είναι οι Κυκλάδες, η Λακωνία και η Ξάνθη, τρεις περιοχές που εκπροσωπούν τρεις διαφορετικές φυσιογνωμίες της χώρας μας.
Με σύνθημα «Στρίψτε για Αργοσαρωνικό» και «αναδεικνύοντας το πλεονέκτημα που προσφέρουν οι τουριστικοί προορισμοί της Νομαρχίας Πειραιά για συχνές αποδράσεις από την ένταση της καθημερινότητας καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, λόγω της μικρής τους απόστασης από το λεκανοπέδιο», η Νομαρχία Πειραιά συμμετέχει στο 14ο Τουριστικό Πανόραμα.
Στόχος της Νομαρχίας Πειραιά, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, είναι να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προβολή των περιοχών της, δίνοντας δυναμικά το παρών στη σημαντική αυτή τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα και προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών κυρίως από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.