Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΕΠΣΕ

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009-10

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ
• Από την Α1’ ανεβαίνει στη Δ' Εθνική η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση. Υποβιβάζονται στην Α2’ κατηγορία τα δύο (2) τελευταία στη βαθμολογία σωματεία.
Από την Α2’ κατηγορία προβιβάζονται στην Α1 κατηγορία τα τρία (3) πρώτα σωματεία στη Γενική Βαθμολογική κατάταξη, ήτοι οι δύο πρωταθλητές από κάθε όμιλο και ένας εκ των δύο δευτεραθλητών μετά από αγώνα κατάταξης.
Υποβιβάζονται στη Β' κατηγορία τα έξι (6) τελευταία σωματεία στη Γενική Βαθμολογική κατάταξη, δηλαδή οι τρείς (3) ομάδες που θα καταλάβουν τις ισάριθμες τελευταίες θέσεις σε κάθε έναν από τους δυο ομίλους.
• Από τη Β’ κατηγορία προβιβάζονται στην Α2 τα τρία (3) πρώτα σωματεία στη Γενική Βαθμολογική κατάταξη, ήτοι οι δύο πρωταθλητές από κάθε όμιλο και ένας εκ των δύο δευτεραθλητών μετά από αγώνα κατάταξης.
Υποβιβάζονται στη Γ' κατηγορία τα τα έξι (6) τελευταία σωματεία στη Γενική Βαθμολογική κατάταξη, δηλαδή οι τρείς (3) ομάδες που θα καταλάβουν τις ισάριθμες τελευταίες θέσεις σε κάθε έναν από τους δυο ομίλους.
• Από τη Γ' κατηγορία προβιβάζονται στη Β’ κατηγορία τα τρία (3) πρώτα στη Γενική βαθμολογική κατάταξη σωματεία.
• ΠΡΟΣΟΧΗ:
Σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας ή ομάδων της Εύβοιας από τη Δ’ Εθνική, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ και ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Α1, την Α2’ και τη Β’ κατηγορία (επιπλέον μια ή δυο ή τρεις ομάδες) περιόδου 2009-2010.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Τη νέα περίοδο (2010-11), τα πρωταθλήματα της Εύβοιας θα διεξαχθούν ως εξής:
• Η Α1 κατηγορία σε έναν όμιλο των 16
• Η Α2 κατηγορία σε δυο ομίλους των 14
Η Β’ κατηγορία σε δυο ομίλους των 14
• Η Γ’ κατηγορία σε ομίλους που θα οριστούν ανάλογα με τη συμμετοχή.