Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

ΛΕΣΧΗ ΕΥΡΙΠΟΥ 4Χ4

ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ
ΛΕΣΧΗ ΕΥΡΙΠΟΥ 4Χ4

Η Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4Χ4 με την ευγενική χορηγία του Δήμου Ληλαντίων σας προσκαλεί στο δεύτερο φιλικό αγώνα Trial 4Χ4 και MOTO CROSS που διοργανώνει στο τέρμα Παραλίας Λευκαντί στις 8 και 9 Αυγούστου , σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής :
Το Σάββατο 10:00 π.μ.

θα ανοίξει η πίστα για τους προκριματικούς αγώνες MOTO CROSS.
Στις 17:00 μ.μ.
η πίστα θα είναι ελεύθερη για το κοινό το οποίο θα μπορεί , είτε με δικά του τετρακίνητα, είτε με ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα της λέσχης να δοκιμάσει τις ικανότητες του στην εκτός δρόμου οδήγηση υπό την καθοδήγηση έμπειρων μελών της λέσχης Ευρίπου.
Το βράδυ θα συνεχιστεί η εκδήλωση με νυχτερινή OFF ROAD οδήγηση και BEACH PARTY δίπλα στην αμμουδιά υπό τους ρυθμούς της μουσικής.
Την Κυριακή 8:30 π.μ.

θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων που θα λάβουν μέρος στο φιλικό αγώνα Trial. Στις 10:00 π.μ. θα αρχίσει ο φιλικός αγώνας Trial 4Χ4 με τη συμμετοχή ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων προερχόμενα από όλες τις λέσχες τετρακίνησης της Εύβοιας και όχι μόνο.
Με τη λήξη του φιλικού Trial θα πραγματοποιηθεί και ο τελικός του MOTO CROSS.
Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των Αφοί Κωνσταντίνου Α.Β.Ε.Ε. στο 4 χμ. Χαλκίδας - Ερετρίας .
Η είσοδος για το διήμερο είναι ελεύθερη για όλους και σκοπός της εκδήλωσης είναι η επαφή του κοινού με τα μυστικά της ασφαλούς εκτός δρόμου οδήγησης.